maanantai 4. huhtikuuta 2011

Treeniä ja hierontaa

Tiistaina oltiin Milon, Kamun ja Sannan kanssa Lempäälässä omatoimitreeneissä. Otettiin eteenlähetyksiä, kontaktia, irtoamisia, keinua sekä tehtiin pikkurataa. Ja tietenkin me treenattiin myös tätä paikalleen jäämistä. Oli kivaa:)

Hieno kontakti:)

Videoo radanpätkästä..


Keskiviikon agitreeneissä meillä olikin Tarja koutsaamassa. Tehtiin rataa, joka oli tosi pitkä ja haastava. Oli vaikka minkälaista ohjausta mm. jaakotusta yritettiin, mutta vaikeeta tuntui olevan.

Torstaina käytiin sitten hierojalla Etelä-Hämeen Koirahoitolassa Merja Vanhasella. Almalta löytyi vasemman puolen lantiossa kireyttä ja kipua samoin oikean puolen lavassa. Lavassa oli enemmänkin kipua, mutta hyvällä hieronnalla Merja sai ne auki ja kivut pois. Onneksi päästiin näin vähällä, eikä sen kummempaa ollut. Seuraavan kerran mennään toukokuussa tarkistamaan, kun ulkoharkat ovat jo alkaneet. Merja totesi vielä, että Alma käyttää oikeaa puolta enemmän treeneissä.

Lauantain Hyvinkään treenit sujuivat taas melko mallikkaasti. Tehtiin pitkää möllirataa ja aika suoraviivaista. Hyvin haki kepeille, mutta nyt taas on ilmennyt kepeillä huolimattomuutta ja jättää muutaman lopusta aina väliin. Muuten suoritettiin rata ihan hyvin.


1 kommentti:

Meeri Suhonen kirjoitti...

Loistava kontakti! :)