sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Rally-tokokisat Janakkala 19062011

Tänään kisattiin ensimmäistä kertaa AVO-luokassa ja tosi hyvin meni, vaikka pelkäsin ilman hihnaa menemistä. Saatiin hyväksytty tulos 87/100p. Virheet koostui seuraavasti: (kyltti 12) 3 vp houkutuksesta (kontrollin puute), kun meni haistelemaan kypärää, jonka sisällä oli "pupu" sekä 3 vp toisesta houkutuksesta, kun jäi haistelemaan ruoka-astiaa (puutteellinen yhteistyö).
Tässä kohtaa mulla iski paniikki, kun se jäi haistelemaan ja videoltakin kuuluu, kun mä "karjun".

Liikkeestä maahan (kyltti 13)ei ensimmäisellä kerralla onnistunut, vaan meni istumisen kautta ja otettiin liike uusiksi - siitä 3 vp. Uusimisen jälkeenkin meni vielä istumisen kautta maahan, siitä 10 vp. (väärin suoritettu liike). Muita virheitä ei sitten ollutkaan, joten tosi loistava suoritus :)

Sitä vaan ihmettelen, miksi aina kisoissa tämä liikkeestä maahanmeno tuottaa ongelmia, kun treeneissä ja kun itsekseen harjoitellaan, liike sujuu kuin vettä vaan. Ei mitään ongelmaa ja maahanmeno on tosi nopea ja hyvä. Jotain kummallista siis tässä liikkeessä on kisoissa. Onko mun käsky jotenkin erilainen vai mikä, mutta mun täytyy siihen ruveta kiinnittämään enemmän huomiota.

Tuomari oli kirjoittanut arvostelulomakkeeseen: Iloista tekemistä!


Tässä vielä rata:


Ei kommentteja: