maanantai 12. joulukuuta 2011

Rally-tokokisoissa jälleen

Lauantaina oli oman kerhon järjestämät Rallykisat Janakkalassa. Korkattiin nyt Voittaja-luokka ja otin sen ihan treenin kannalta, koska ei olla ehditty paljon näitä ylemmän luokan liikkeitä vielä harjoittelemaan. Radalla oli mm. oikealla seuraamista, peruuttamista kolmen askeleen verran sekä myös spiraalit vasemmalle ja oikealle koira oikealla seuraten. Eli aikas vaikeita vielä meille, mutta ihan kohtalaisesti sujui. Lähinnäkin kaikki virheet oli mun omia ohjaajavirheitä ja kaiken lisäksi palkkasin maalissa kehänauhojen sisällä ja siitä HYL! Palkatahan ei missään nimessä saa kehässä!! Kyllä mun se pitäs tietää, mutta jotenkin olin niin tyytyväinen Almaan, etten edes sitä ajatellut. Ja vielä oli Käytösruutukin suorittamatta, kun jo olin palkannut!

Nimittäin tässä luokassa on vielä radan suorittamisen jälkeen Käytösruutu, jossa koiran pitää olla ihan paikallaan 2 min. tuomarin määräämässä asennossa - joko istuen tai maaten ohjaajan vieressä. Sillä aikaa seuraava suorittaa rataa.
Alma istui ihan kiltisti liikkumatta paikalla 1min 50 s, kunnes vaihtoi hieman asentoa, mutta sehän ei enää haitannut, kun hylätty oli jo alla.

Mutta ei harmita yhtään, vaikka itse mokasinkin, koska en missään nimessä kiirehdi saamaan kolmea hyväksyttyä tulosta. Meillä ei nimittäin ole mikään kiire eikä mitään asiaa Mestariluokkaan. Sen verran vaikeeta siellä jo on.
Tai tietty se harmittaa, että tolla lailla mokasin, mutta muuten hyllytulos ei harmita.



1 kommentti:

Ari kirjoitti...

Ei taida Almalta ja Ailalta haasteet loppuvan!