perjantai 13. maaliskuuta 2009

Perjantaitouhuja

Tehtiin vähän taas tokoharjoitteluja kotona. Hyvin sujuu kyllä Almalta sivulle tulo, seuraaminen (kontaktit on kohdallaan), liikkeestä istu, liikkeestä maahan, liikkeestä seiso. Ainakin näin kotioloissa tämä on varsin mallikasta. Toista se on kyllä sitten taas kun ollaan toisten koirien seurassa. Silloin aina tuntuu, että mitään ei ole opittu:(

Harmittaa, kun jouduttiin jättämään talvella Toko-kurssit kesken Alman juoksujen takia. Oltiin ilmoittauduttu parillekin kurssille, mutta jäivät siis kesken. Sen edestä joutuukin sitten tekemään kotona enemmän töitä, jotta nämä asiat eivät unohtuisi.

Ai niin ja opeteltiin taas uusi temppukin – pyöriminen. Pyörii siis itsensä ympäri neljällä tassulla. Ei tarvinnut kuin muutaman kerran näyttää, niin oppi meni perille. Kovin on viisas tämä koiruli:) Vaikka helppo temppuhan tuo on:)
Kahdella tassulla pyöriminen eli tanssi on opittu ennestään jo ajat sitten:)

Jouni (14v) tuli yllättäen käymään ja lähdettiin sitten viemään sitä Exel-halliin sählyharjoituksiin. Porukkaa oli niin hitosti liikkeellä, kun oli kerhon peli juur alkamassa.

Jätin auton Exelin pihaan ja lähdettiin siitä lenkille Alman kanssa. Mentiin mäkeä ylös Exelin taakse ja käveltiin aikas pitkät matkat. Olin ihan pihalla missä ollaan, kun maisemat oli ihan outoja. En oo ennen sielläpäin liikkunut. Meikäläistä kun ei tartte kun kerran pyöräyttää ympäri, niin on pallo ihan hukassa. Osattiin sentään takaisin autolle.

Käytiin samalla moikkaamassa Leilaa ja Mallua, he kun olivat lipunmyynnissä jäähallilla. Alma oli niin innoissaan, kun näki tuttuja. Ja likat ihan huuli pyöreenä, kun seistiin siinä ikkunan takana:)

Illalla tuli vielä Juuso (11v) Mallun kanssa pelistä käymään ja Juusohan jäi tietty yöksi. Ja Alma tykkää. Alma kun on ihan hulluna näiden poikien perään:)









Ei kommentteja: