tiistai 6. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen treenit

Pääsiäisen pyhät menivätkin ihan normaaleilla treenikuvioilla. Ei ollut vapaata treeneistä:)

Kiirastorstain tokossa meitä olikin paikalla vain 3 koirakkoa ja kouluttajanakin oli joku tuuraaja, nimeä en tiedä. Aloitettiin taas paikkamakuulla ja edistystä on tapahtunut. Oli paikallaan n. 45 sek. kun menin palkkaamaan. Mutta kun kerran menen palkkaamaan, niin eihän se sitten enää paikalleen jää uudestaan. Se on kerrasta poikki, mitä sitä moneen kertaan jahkaamaan samaa asiaa:):)

Muuten kurssilla olikin lähinnä ylempien luokkien treenausta. Hyppynouto sujuu Almalta kyllä tosi mallikkaasti. Hyppää esteen yli noutamaan kapulan ja tuo sen hypyn kautta niin nätisti mulle takaisin:) Otettiin myös ruutua ja sekin sujuu ihan hyvin, vauhdilla painaa ruutuun hakemaan lelunsa:) Sitten oli vielä ohjattua noutoa, joka oli meille aivan uutta.

Pitkäperjantaina jatkettiin agilityssä. Tehtiin hyppyrataa ja täytyy kyllä sanoa, että Almalla on niin kova vauhti, ettei meikäläinen kyllä millään ehdi perässä pysyä. Jos vaan on eteenpäin suoraa menoa, niin auttamattomasti olen monta metriä jäljessä, plääh. Tarttis varmaan tehdä jotain:) Nytkin oli 4 hyppyä peräkkäin, niin kyllä pisti puhaltaan, että pääsin viimeiselle hypylle ohjaamaan ettei se kerkiä menemään "väärälle" esteelle. Muuten onnistui treenit taas hyvin ja Alma lukee kyllä mua kuin avointa kirjaa:)

Lauantain agitreeneissä olikin taas enemmän ohjauksia. Harjoiteltiin myös kontakteja sekä keinua. Erjan ohjauksessa mennäänkin kontaktit siten, että Erja pitää remmistä kiinni ja pysäyttää kontaktille ja siinä odottaa targetti nakkeineen...
Keinua otettiin myös ja olen todella iloinen, että sekin on ruvennut sujumaan.
Itsenäisesti otettiin keppiä ja irtiottoja hypyltä putkeen.

Pääsiäsisunnuntaina oltiinkin sitten taas Lempäälässä. Se on jotenkin minusta mukava kurssi, niin lepposa meininki, mutta silti treenataan tehokkaasti. Meitä on 7 koirakkoa treenaamassa.

Tuli niin hyvä mieli, kun saatiin kahdesti oikein positiivista palautettakin:)
Erjalta tuli viesti, että Alma on mainio ja että meillä on agitreenit jo hyvällä mallilla, vaikka toki harjoiteltavia asioita on vielä paljon:)
Lempäälän kurssilla taas kouluttaja kehui kuinka hienoa katseltavaa Alman sipsutus ja kontakti on seuraamisessa:)
Hienoa Alma:)

Positiiviset palautteet innostavat aina vain enemmän ja enemmän treenaamaan:)

Ei kommentteja: