torstai 14. lokakuuta 2010

Treeniä treeniä..

Lauantaina lähdettiin ensin päivällä kyläilemään Eevan ja Oskun luo. Sieltä mentiin sitten suoraan Hyvinkäälle treeneihin ja Eeva halusi lähteä mukaan katsomaan.
Tehtiin rataa pienissä pätkissä erilaisia ohjauskuvioita harjoitellen. Pari ensimmäistä kertaa sujui ihan hyvin ja Alma seurasi reippaasti, vaikka tankattiin joitain kuvioita. Lopuksi tehtiin vielä pieni rata, jossa mukana oli myös keinu. Keinulle asti Alma meni ihan hyvin, mutta sitten siihen tyssäsi. Ei mennyt keinua vaan rupesi katselemaan ympärilleen, missä se Eeva on ja juoksi hänen luokseen ja istui viereen kuin tatti. Ei tullut vaikka kuinka houkuttelin vaan katsoi vaan Eevaa ja istui niin ylväänä vieressä. Aivankuin Eeva olisi pyytänyt sivulle istumaan:)

No ei auttanut muu kuin hakea se yrittämään uudelleen, mutta eipä mennyt keinua, vaikka yritin nostaa sen siihen. Rimpuili vaan ja juoksi takaisin Eevan luo. Jätettiin sitten suosiolla koko keinu. Mistä taas moinen johtui, tiedä häntä.
Muuten oli ihan onnistuneet treenit:)

Keskiviikkona aloitettiin sitten Jankk:ssa talvikausi sisähallissa. Meillä onkin kaksi ohjaajaa Tea sekä Minttu, jotka vuorottelevat joka toinen viikko. Meitä onkin tässä ryhmässä onneksi vain 4 koirakkoa, joten treeniaikaa jää mukavasti jokaiselle.
Nyt olikin aikamoinen hyppyrata, jossa piti tehdä välistävetoja, takaakiertoja, sylkkäreitä ym. Aikamoista pyöritystä oli:) Mutta aina tulee hieno onnistumisen tunne, kun joku pitkän vääntämisen jälkeen onnistuu:)

Tänään aloitettiin sitten taas uusi kurssi Best In Areenalla Lempäälässä. Se on päiväkurssi, joka sopii meille kuin nenä päähän.
Jokaiselle on varattu 20 min treeniaikaa. Päivi oli tehnyt pitkän radan, jossa oli kaikki mahdolliset esteet. Ja taas tapahtui sama kuin lauantainakin eli ei mennyt keinua. Otettiin se sitten hihnan kanssa erikseen ja kyllä Alma sen sitten kiipesi. Ihmeellinen juttu:)
Rata oli kyllä aika vaikea ja monenmoista pyöritystä treenattiin. Muuten sujuu kyllä hyvin, mutta meikäläinen hosuu kyllä ihan hirveesti. Mutta ku ei osaa:(:(

Koitin sitten lopuksi ottaa vielä erikseen toisella kentällä keinua. Ei mitään ongelmaa enää. Mentiin se monta kertaa ja aivan hyvin taas kiipesi, eikä mitään pelkoa. En tiedä mistä tällaiset välillä johtuu, kun ei mun mielestä mitään ole tämän keinun kanssa viime aikoina tapahtunut. Mutta nyt näyttää taas siltä, että se sujuu. Tiedä häntä sitten taas ensi kerralla kuitenkaan, niin arvaamattomia nämä koirulit ovat:)

Mutta oli kyllä mukavat treenit nämäkin, ensi viikolla nämä treenit ovatkin perjantaina päivällä,
Tällä hetkellä käydään siis kolme kertaa viikossa agitreeneissä:) Ja lisäksi on joka toinen sunnuntai vielä Rally-tokoa :)
Olenko ahne?

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Et ole ahne treeni on vaan hyväksi,muistat vaan että sinulla on käppänä ja ne tarvii sitten enemmän taukoja kuin sheltit tai bc:t :)
Äläkä tee liikaa samoja toistoja :)