sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Treenitauko

Miten ihmeessä tää blogin kirjoittaminen on viime aikoina tuntunut niin kovin tuskalliselta, etten ole tänne mitään saanut aikaseksi:( Tosin eipä tässä mitään oikein ole tapahtunutkaan, kun on treenailutkin jäänyt väliin.
No mutta nyt yritän parantaa tapani ja kirjoitella tänne vähän useammin kuulumisia.
Joulunpyhät ja uudet vuodet meni ja tuli ja tämä vuosi onkin sitten aloitettu treenitauolla.

Joulukuun 9. päivä ollaan viimeksi käyty agitreeneissä ja siitä saakka ollaan nyt oltu tauolla, jota kestää tonne helmikuun alkuun asti. Olin polvileikkauksessa 11. tammikuuta ja nyt pitää ottaa kolmisen viikkoa rauhallisesti ja sen jälkeen voi taas aloittaa kunnon treenit. Eli taukoa tulee yhteensä puoltoista kuukautta, mutta sitten aloitetaankin entistä innokkaammin treenailut tähtäimenä "kisaura", jos hyvin käy:)
Maaliskuussa olis Hyvinkäällä seuraavat kisat, joihin olis tarkoitus osallistua.

Agiränkkäreissä ja epävirallisissa kisoissa ollaan käyty vaihtelevalla menestyksellä, joten sen perusteella tässä voi jo hyvin kokeilla, miten oikeissa kisoissa käy:)

Rally-tokohan on se meidän toinen mukava laji. Siinä käytiinkin viime vuonna jo ensimmäiset viralliset kisat oikein onnistuneesti ja saatiin ensimmäinen hyväksytty tulos. Helmikuun alussa on Veikkolassa taas kisat, mutta olen vielä epävarma osallistumisestamme. Tässä lajssa on myös tarkoitus kuitenkin kilpailla - se on hauskaa :)

Viime vuosi oli meillä oikein epäonnen vuosi terveyden suhteen vähän molemmilla ja nyt toivotaankin tälle vuodelle paljon terveyttä ja menestystä kisaelämään :)


3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Menestystä tuleviin kisoihin!!

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista ja menestystä tuleviin kisoihin !

Raija ja partanaamat

Aila kirjoitti...

Kiitosta vaan :)