sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Agilityä, rally-tokoa ja trimmi

Hupsista kun aika kuluu nopsasti, eikä ole tullut tännekään kirjoitettua pitkään aikaan:(
Parisen viikkoa pidettiin lähinnä hiljaiseloa mun kipeytyneen polven takia. Mutta nyt on taas käyty pari kolme kertaa viikossa treenaamassa lähinnä ohjaustekniikoita sekä irtoamisia ja yksittäisiä esteitä. Pitkää rataa ei voida nyt treenata, koska polvi ei kestä juoksemista. Mutta hyvä näin, tulee hiottua näitäkin asioita oikein kunnolla ja moneen kertaan.

Tammikuussa tuleekin sitten pidempi tauko treeneihin, koska mun pitäis päästä silloin leikkaukseen (toivottavasti).
Mutta sitten aloitetaankin uudella innolla kevätkausi ja tauko tekeekin tosi hyvää välillä.

Trimmissäkin käytiin tällä viikolla ja nyt on taas komee "likka" :)

Tällainen karvaturri oli....


...ja tällainen komistus paljastui :)

Lauantaina oli sitten meidän ensimmäiset viralliset Rally-tokokilpailut. Jänskätti aivan valtavasti ennen kisaa, mutta ihan turhaan :)
Meillä onnistui kisat tosi hyvin ja saatiin hyväksytty tulos eli 87 pistettä (maksimi pistemäärä 100). Tehtiin vain ja ainoastaan yksi virhe ja sekin tuli siitä, kun Alma korjasi istumisessa asentoaan ja siitä napsahti 10 virhepistettä. Uusittiin liike ja siitä tulee lisää 3 virhepistettä. Eli siis yhteensä 13 virhepistettä. JES olen ylpeä :)
Sijoitus 17/31.

Rally-tokossa tarvii saada yli 70 pistettä, jolloin tulos on hyväksyttävä. Ja kun on saanut kasaan näitä hyväksyttyjä tuloksia kolme, nousee seuraavaan eli vaativampaan luokkaan (AVO). Me kisataan tällä hetkellä siis ALO-luokassa ja nyt sitten tarvitaan vielä kaksi hyväksyttyä tulosta, niin ollaan seuraavassa luokassa.

Tässä videoo kisoista.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Todella upeeta! Onnea molemmille!