keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Parolassa ja piirinmestiksissä

Viime lauantaina kävästiin Parolassa tekemässä taas parit hyllyt:) Vaikka täytyy myöntää, että Alma oli nyt tosi hyvä ja reipasta menoa oli molemmat radat. Ihan itteeni saan syyttää hyllyistä ja huonosta ohjauksesta! Ekalla radalla ohjasin suoraan A:lle, vaikka putkeen olisi pitänyt mennä. Toisella radalla sitten möhlin muurin hypyssä!

Mutta Almaan olen tosi tyytyväinen taas tällä hetkellä. Reippaasti teki molemmat radat ja vauhtikin oli tosi sujuvaa. Ja ennenkaikkea jäi suht hyvin lähdössäkin odottamaan lupaa. Tosin hieman varasti vieläkin, varsinkin toisella radalla.

Ehkäpä viime viikon "sulkeiset" lienee tuottanut tuloksen. Sitä odottamista kun on sitten treenattu ja treenattu vähän joka paikassa ja vähän väliä!



Sunnuntaina kävästiin sitten vuorostaan Forssassa piirinmestaruuskisoissa. Yksilökisaanhan me ei vielä voida osallistua, kun siihen saavat osallistua vain kolmosluokkalaiset, mutta kisattiin minijoukkueessa, johon saavat osallistua sekä 1, 2 että 3-luokkalaiset. Siihen kuului 4 koiraa ja kuinka ollakaan vain yksi koirakko teki tuloksen. Ja se koirakko ei taatusti ollut me!
Hyllyhän siitäkin tuli meille, kun jälleen kerran ohjasin päin mäntyä sarjaesteen viimeisen hypyn. Ohihan se siitä meni ja hyppäsi sitten hypyn väärin päin.
Mutta muuten oli taas tosi vauhdikas ja rata suoritettiin sujuvasti loppuun asti.

Seuraava koitos on jo sitten taas ens lauantaina. Sanna sai houkuteltua Purinalle Helsinkiin metsästämään sitä viimeistä nollaa ykkösluokasta. Johan sitä on tässä metsästetty jo monet kisat, mutta kaipa se sieltä joskus tulee. Muuten en enää tiedä mihin noita hyllyjä laittaa, kun loppuu seinät kesken :) :)

Toivotaan toivotaan...........

Ei kommentteja: