maanantai 26. syyskuuta 2011

Purina Areena 24092011

Lauantaina käytiin Purinalla hakemassa parit tulokset. Hyppyrata oli aivan mallikas ja Almalla oli hyvin vauhtia. Tehtiin 0-rata ja tulos -6.36. Ihanneaika radalla oli 39 s ja meidän aika siis 32.94, joten hyvin päästiin myös alle ihanneajan. Alman nopeus oli 3.8 m/s.
Luvanollaahan tästä ei tietty tullut, koska meillä on jo yksi luva hyppäriltä. Päästiin kuitenkin palkintopallille, sijoitus 2/24.

Agirata ei sujunutkaan enää yhtä hyvin kauheessa vesisateessa. No eipä se vesisade meitä haitannut, vaan kun radalla on niitä kontaktiesteitä, jotka vetävät puoleensa, jos niitä vain on sijoitettu tyrkylle, ne syövät meiltä turhaa aikaa. Almahan on juuri sellainen, joka vain kiipeilis :) Näin ollen näissä aina tulee pitkiä kaarroksia ja aikaa kuluu!

Nytkin oli putken jälkeen heti tyrkyllä A, mutta ei siihen kuitenkaan pitänyt mennä. No sehän se tietty veti puoleensa ja melkein jouduin takapuolesta ohjaamaan eri suuntaan. Koiraanhan ei koskea saa, mutta hilkulla oli. Niin myös meinasi ennen putkea karata keinulle ja teki siinä tosi ison kaaren, jossa kului rutkasti aikaa.
Kepeiltä sitten tuli 5 vp kun meni väärään väliin. Muita virheitä ei ollut, mutta yliaikaa rutkasti näitten kaarrosten takia.
Tulos 12.22 ja sijoitus 15/26.

Mutta kaikenkaikkiaan Alman vauhtiin ja vireeseen oon tosi tyytyväinen:)
Pääasia, että tuloksia syntyy, eikä aina vaan hyllyjä.

Siispä sen viimeisen luvanollan metsästykseen ykkösistä taas ensi viikonloppuna :)


Ei kommentteja: