maanantai 21. marraskuuta 2011

Päivitystä

Hups - aikaa on taas vierähtäny viime kirjoituksesta. Mikä kumma siinä onkin, ettei tänne saa enää mitään aikaseksi:(
Mutta nyt tuli kaverilta (Ari) niin kovaa noottia, että pitää tänne päivittää kuulumisia, niin pakkohan se on sitten taas yrittää pitää tätä yllä :)))

On tässä paljon tapahtumiakin ollut sekä Rally-tokossa että agissa. Treeneissä ollaan molemmissa lajeissa käyty ahkerasti pari kertaa viikossa molempia lajeja sekä kisoissa.

Rally-tokokisat oli lokakuun lopulla Veikkolassa Kirkkonummella. Aamulla kukonlaulun aikaan lähdettiin ajelemaan, iskä kuskina. Tosin iskä ei saanut tulla kisoihin katselemaan tietystä syystä :) (mulla pelkona Alman karkaaminen kentältä). Iskä vietti sitten sen aikaa aikaansa läheisellä huoltamolla kahvilla:)

Kisat sujui ihan kohtalaisesti nuuskuttelua lukuunottamatta. Alma osaa kyllä tosi hyvin kaikkien kylttien liikkeet, vaan kun saisi tuon haistelun vielä pois, niin suoritus olisi kyllä aika makea. Haistelusta ja nuuskuttamisesta kun tulee aina niitä virhepisteitä - ihan turhaan siis.
Saatiin kuitenkin hyväksytty tulos 74/100. Minä kyllä luulin, että paremmatkin pisteet olisi saatu, Alma niin hyvin mielestäni suoritti radan, mutta tuomari (Hannele Pirttimaa) oli tiukalla päällä. JA olin yllättynyt kun tuli monta virhepistettä myös omasta ohjauksestani?? Liian kaarevia käännöksiä ym. ym.
Harmi kun tästä ei ole videota, jotta voisi itsekin nähdä virheensä.
No anyway yksi hyväksytty tulos vielä ja siirrytään avoimeen luokkaan - paljon paljon haastavampaan.

Seuraava koitos on sitten ens lauantaina Hyvinkäällä, jossa on Rally-tokon SM:t. Meidän kerhosta on 3 joukkuetta ilmoitettu. Mutta niistä sitten enemmän kun kisat on käyty:)


Agilitykisoissa oltiin sitten vaihteeksi 6.11. Hyvinkäällä. Tehtiin kolme rataa - kaksi ihan hyvää hyllyä ja yksi nollarata, yliaikaa 3.03 sek. ja sijoitus 6/20.
Olen ihan tyytyväinen suorituksiin, koska yritin jalka ja selkä kipeenä juosta. Mutta Alma oli ihan super <3

Videot kertokoon enemmän:


Nyt pidetään pientä taukoa ja seuraavan kerran kisataankin vasta ens vuonna!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mandikin on odottanut päivityksiä tänne ;D. Onnea ensi vuoden kisoille jo nyt!!! Se palkintokaappi on vieläkin tekemättä, kun ET ole antanut mittoja... :O
Joulun odotusta Almalle!

Anonyymi kirjoitti...

No hyvä että on taas uutta kiinnostavaa luettavaa! Kiitos Aila!!!!!