tiistai 4. lokakuuta 2011

Nousu kakkosiin

Sunnuntaina lähdettiin aikaisin aamusta klo 07.00 ajelemaan kohti Hyvinkäätä, jossa tällä kertaa pidettiin omat Jannk:n kisat, koska oma halli ei valmistunutkaan.
Onneksi oltiin pari kertaa ehditty käymään treeneissä tässä hallissa, joten ei ihan outo paikka ollut Almalle.
Mua jännitti taas kerran aivan sairaasti:) Niinkuin muuten joka ikinen kerta, mistä lie johtuu?

Startattiin sitten agilityrata ja Almalla oli tosi hyvä vire päällä ja suorituskin oli sitten sen mukainen:) Tehtiin puhdas 0-rata ja rutkasti alle ihanneajan. Tulos -7.32 ja sijoitus 1/22.
Näin sitten saatiin vihdosta viimein se viimeinen luvanolla ykkösistä ja siirryttiin kakkosiin - mahtavaa Alma <3 .

Tulokset täällä.

No meillä oli tarkoitus suorittaa myöskin hyppyrata ykkösissä, mutta koska siirryttiin kakkosiin, niin emme saaneetkaan sitä rataa enää suorittaa. Näin ollen jouduimme odottelemaan kakkosten kisaa, jotka alkoivat vasta myöhään iltapäivällä. Eli tämä meidän startti oli klo 18.00 vasta.
Alma oli siis koko pitkän päivän hallilla häkissään odottelemassa, minä taas talkoilin töitä, joten aika ei tullut pitkäksi minulle. Toki ulkoilutin Almaa välillä ja kävin leikkimässä sen kanssa, ettei nyt ihan koko aikaa kuitenkaan häkissään ollut.

Kun sitten vihdosta viimein alkoi startti, olin aivan varma, että Almalla on kiinnostus tipotiessään ja on väsynyt pitkän ja tylsän päivän jälkeen. Mutta ihmeen hyvin radan suoritti, vaikka vauhti ei tokikaan ollut enää sen veroista kuin aamulla. Saatiin kuitenkin tulos, josta olen tyytyväinen. Ja virheet (10) tulivat täysin omasta söhlimisestäni kepeillä. En tiedä mitä oikein ajattelin, kun koskin koiraankin, kun pökkäsin pyllystä keppien oikeaan väliin!!!! Näinhän ei saa tehdä!

No kaikenkaikkiaan ihan hyvä alku kakkosista. Tulos siis 10 vp ja yliaikaa 6.62 ja sijoitus 9/19. Ei paha :)

Tulokset täällä.

Seuraavat kakkosten kisat marraskuussa RIMA:lla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MAHTAVAA! ONNEA! T: Mandi

Noora&Nala kirjoitti...

Superisti Onnea hienosta noususta kakkosiin! :-)

Anni ja Luna kirjoitti...

Heippa Aila ja Alma! Eksyin ekan kerran teidän blogiin. Mahtavan näköistä menoa kakkosissakin, ette te siellä varmaan kauaa viihdykkään. ;) ONNEA vielä!

Tiina kirjoitti...

Hyvä Aila ja Alma <3
Ps. Kävin vielä ihastelemassa teidän nousurataa ;).