tiistai 17. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäiset agikisat

Lauantaina oli Hyvinkäällä Jankk:n agikisat, jossa 2. luokat kisasivat vasta myöhään illalla. Eli meillä oli tavallaan kuin "yöjuoksut" tiedossa. Ensimmäinen startti oli klo 19.05, toinen klo 20.15 ja kolmas vasta niinkin myöhään kuin 21.30.
Niinpä lähdimme vasta illansuussa ajelemaan kohti Hyvinkäätä, iskä kuskina. Otin isännän mukaan ihan silläkin uhalla, että Alma karkaa radalta, niinkuin kävi kesällä Parolan kisoissa. Tarkoitus oli kokeilla eka rata, miten se suhtautuu. Ja jos näin käy, että silpasee kesken suorituksen radalta, niin isännälle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin lähteä Riihimäen ABC:lle viettämään loppuaika:)

Mutta ylläri ylläri, eipä tarvinnut isännän poistua paikalta. Koska Alma näki, että se jäi kentän reunalle katselemaan, niin sen jälkeen ei ollut mitään ongelmaa radan suorittamisessa.
Almalla oli tosi hyvä vire päällä ja vauhtia on tullut rutkasti lisää.
Eka radalta, joka oli hyppäri tehtiin puhdas nollarata ja vielä alle ihanneajan tuloksella -2.95. Harmittavasti vaan ei saatu LUVAa, koska oltiin vasta sijalla 4 ja kolme ensimmäistä sai luvan.
Toiselta radalta tuli hyl, kun Alma meinas mennä keinulle ennen aikojaan. Kolmas rata oli samoin hyl, kun ohjasin aivan väärin suoraan hypylle, vaikka olisi pitänyt putkeen mennä. Mutta tosi hyviä ratoja olivat silti, olen tosi tyytyväinen

Ei kommentteja: