tiistai 15. kesäkuuta 2010

Agilityn uusi ryhmä

Eilen vaihdettiin agilityssä ryhmää. Nyt ollaan Marjon koulutuksessa kisaavassa ryhmässä, joka tosin on 1lk tasoinen. Ensin kyllä ajattelin, että ryhmä on meille aivan liian vaativaa ja hieman jännittikin mennä ensi kertaa, mutta ei se ainakaan ihan heti mahdottomalta tuntunut:)

Tehtiin tosi pitkä ja aika vaikeakin rata, siihen nähden mitä me ollaan ennen harjoiteltu. Mutta ei se nyt loppujen lopuksi niin kauhean kauhean huonosti kuitenkaan mennyt:) Rataan tutustuessa kyllä ensin tuntui, ettei siitä mitään tule. Radan suorittamisen jälkeen kyllä hiottiinkin muutamaa kohtaa oikein huolella. Keinukin oli radalla, mutta sitä Alma ei jostain syystä suostunut kiipeämään ollenkaan. Nostin Alman sitten puoleen väliin ja siitä nakkien avulla saatiin se alas. Tehtiin näin vain muutama kerta ja jatketaan sitä taas ensi kerralla. Mistä lie tämäkin johtui, kun sitä nyt viime aikoina kuitenkin on kiivennyt?

Marjon kommentti meidän suorituksesta oli, että ollaan aivan "erinomainen paketti" :-) Toisti tätä muutaman kerran ja täytyy olla tyytyväinen, ettei heti alkuun töpätty ihan kauheasti:)

Olen kyllä tosi tyytyväinen tähän ryhmän vaihdokseen ja Marjon koulutukseen. Nyt tuntuu siltä, että tässä voisi vielä vaikka kehittyäkin eteenpäin:)

Ei kommentteja: