keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

...ja jälleen lääkärissä...........

Kyllä ottaa koville Alma-raukalla tää elämä:( Jo viime syksynä rampattiin lääkärissä useemman kerran ja taas on sama rumba päällä. Ei oo elämä ollu helppoo viime juoksujen jälkeen ollenkaan. Tulehdus ei ota parantuakseen sitten millään ja aina vaan on väsynyt ja haluton.

Eilen sitten taas tilasin ajan lääkärille, koska Alma ei tee mitään muuta kuin nukkuu nukkuu vaan. Eilen oikein tosissani huolestuin, kun lenkilläkin täytyy huilata ja mennä maate monta kertaa, eikä oikein suostu enää jatkamaan. Ja maanantain agiharkoissakin ihmettelin sen käyttäytymistä. Oli kuin muissa maailmoissa ja katseli kaikenmaailman variksia, eikä ollut ollenkaan niin täpinöissään kuin yleensä.

Nyt sitten äsken tultiin lääkäristä ja todettiin, että tulehdusta on vielä. Otettiin kaikki verikokeet sekä ultrattiin kohtu ja otettiin vielä papa-koe. Veriarvot olivat kaikki ihan hyvät sekä kohtukin siisti, mutta papa-koe viittasi edelleen kohdun/emättimen limakalvon tulehdukseen. Nyt aloitettiin sitten uudelleen taas antibioottikuuri ja tulehduskipulääke. Lääkäri totesi myös, että ei oikein ole enää muuta vaihtoehtoa kuin kohdunpoiston leikkaus ja suositteli tilaamaan ajan heti ensi tilassa jo ensi viikolle. Ei siis odotetakaan enää elokuulle asti.

Tilasin ajan ja ensi keskiviikkona 7.7. on sitten leikkausaika.
Nyt tulee treeneihinkin kesätaukoa, mikä lienee toisaalta ihan hyväkin juttu:)
Täytyy saada Alma nyt tosissaan kunnolla kuntoon ennenkuin aloitetaan taas treenit uudella innolla.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi Alma mitä joutuu kestämään. No hyvä juttu et asia tulee kuitenkin korjattua. Tsemppiä teille kaikille!

Sanna kirjoitti...

Leikkaus varmaan paras ratkaisu nyt Almalle. Jospa jatkossa sitten pysyisi terveenä.

Rapsutuksia Almalle!

Raija kirjoitti...

Voi Alma reppanaa! Jossun Telmalla oli vastaava vaiva eikä kuureilla mennyt ohi, sitkeää laatua. Viime kesänä sitten leikattiin ja vaivat jäivät siihen. Meidän Leevi edelleen toipilaana, hiostava ilma ei kyllä tee hyvää tolle haavalle, mutta eiköhän se siitä. Tsemppiä ja jaksamista Almalle sekä emännälle !

Raija ja pojat

Aila kirjoitti...

Vähän kyllä epäröin näillä helteillä leikkauttaa, mutta toivotaan ettei tule mitään jälkiseurauksia. Paranemisia myös Leevi-pojalle!