maanantai 7. kesäkuuta 2010

Agia, agin lisäkoulutusta ja lääkäriä

Laiskuus on tainnut iskeä, kun ei tahdo tännekään saada enää mitään kirjoitettua:)

Viime viikolla käytiin normaalit agitreenit. Maanantain treeneissä meitä olikin paikalla vain kaksi koirakkoa, joten treenaamaan kyllä ehdittiin paljonkin. Pia tekikin pitkän radan ja tahkottiin etupäässä "niistoa".
Keskiviikon treeneissä opittiin uusi termi ja tekniikka "Jaakotus". Tehtiin paljon muitakin ohjausharjoituksia, mutta ei muista enää niin pitkälle kaikkea:)

JA yllätys yllätys taas lääkärissä! Eli Alman juoksun loppumisesta oli kulunut jo 3 viikkoa ja olen ihmetellyt ja miettinyt, miksi sen pimpsa on ihan niin kuin tötteröllä ja aina pissaamisen jälkeen aivan kuin valuttaisi liman tapaista. Suuresti ihmettelin myös TAAS sen väsymystä ja alakuloisuutta, ei muuta kuin nukkui vaan.
Vihdoin soitin sitten keskiviikkona lääkärille kysyäkseni, tarviiko olla huolestunut ja pyydettiinkin heti näytille.

Ell katsoi ultralla kohdun ja otti myös papa-kokeen. Todettiin kohdun limakalvon tulehdus ja saatiin siihen antibioottikuuri sekä tulehduskipulääkettä. Onneksi ei kuitenkaan mitään märkäkohtuun viittaavaa vielä ollut. Mutta tämä endometriitti kuulemma uusii helposti seuraavan juoksun yhteydessä ja saattaa johtaa märkäkohtuun. Sen takia lääkäri suosittelikin kohdunpoistoleikkausta ennen seuraavia juoksuja. Jos tähän päädyn, niin ajankohta olisi elokuussa. Ilmeisesti näin tehdäänkin.

Lauantaina oltiin sitten agilityn lisäkoulutuksessa. Se kesti neljä tuntia ja meitä oli paikalla 8 koirakkoa. Ensin käytiin läpi edellisen kerran suorituksista videot. Analysoitiin virheet ja onnistumiset kaikkien suorituksista. Mehän ei oltukaan paikalla, joten meistä ei videota ollut. Tämä analysointi kesti tunnin ja sen jälkeen rakennettiin tosi pitkä rata. Onneksi radasta tehtiin myös helpompitasoinen, jota me sitten treenattiin. Myös nyt otettiin videot jokaisen suorituksesta ja ne käydään läpi ensi kerralla.
Alma oli kyllä tosi väsyneen oloinen ja yllättävän hidas radalla. Sehän on yleensä kuin tulta ja tuppuraa ja vauhti on hirmuinen, mutta liekö nyt osasyynä lääkitys ja vielä hieman kipeäkin. Ei sillä ollut kyllä minkäänlaista innokkuutta eikä vireyttä koko radalle.
No heinäkuussa seuraavan kerran.......

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

tsemppiä Almalle!!

Raija ja pojat kirjoitti...

Pikaista paranemista Almalle ! Me kävimme tänään myös Leevin kanssa kontrollissa eturauhasesta ja Leevi menee kastraatioon 17.6. :-(