tiistai 27. heinäkuuta 2010

Oma vika, mitäs jätitte....

Oltiin viime viikonloppu Riikassa ja Mallu ja Juuso olivat täällä hoitamassa Almaa. Varsinainen riiviö ja kiusantekijä oli kuulemma ollut hoitajilleen:)
Kukkapenkeissä oli riehuttu mm. kaivamalla Sateenkaarijalavan ympäriltä ensin multaa pitkin nurmikkoo ja sitten muovikate pois ja kuskattu se perunapellon laitaan tuhannen pirstaleina sekä yhdestä kukasta oli viety purkki konsanaan ja revitty sekin moneen kappaleeseen. Lisäksi oli käynyt saunassa varkaissa ja repinyt Mallun pesusienen pienen pieniin palasiin, joita oli sitten löytynyt makuuhuoneen lattialta. Mitäs jätti oven raolleen:)
Tämä episodi oli tapahtunut sillä aikaa, kun Mallu ja Juuso olivat jossain käymässä.

Kenkiä oli kuulemma varastellut terassilta yhtenään ja kuskannut niitä ympäri pihaa:)
Juuso ei ollut kuulemma saanut nukkua ensimmäisenä yönä yhtään, kun Alma oli pitänyt sitä hereillä ja kiusannut:)
Tällaista kaikkea meidän pikku enkeli oli saanut aikaan meidän reissumme aikana:)
Ilmeisesti kosti hoitajilleen meidän poissaolon ja näytti kaikki temppunsa mitä vaan osaa ja heittäytyi ihan riiviöksi:)
Hoitajat vaan eivät niin kovasti tästä olleet pitäneet ja tuumailivatkin, että ainakin parantunut se on, mutta ei noin" bimboksi" olis tarvinnut tulla:)
Juusokin oli tuumannut, että hän ei ole koskaan Almaa vielä näin villinä nähnyt, että huh huh...

No nyt kun ollaan kotiuduttu, niin ei mitään pahaa ole tehnyt ja nukkunutkin on yönsä ihan rauhassa. Mutta niitä hepulikohtauksia on ollut kyllä sitäkin useammin:)

Siis mitä tästä päättelemme - siitäs saatte kun jätätte kotiin, ettekä ota mukaan:) Vai olisko niin, että Mallua ja Juusoo on vaan niin kiva härnätä:)


Ei kommentteja: