tiistai 7. syyskuuta 2010

Agilityä, agilityä ja ränkkärit

Hups onpas aikaa vierähtänyt viime kirjoituksesta:)
Viime maanantaina oltiin normaalisti treeneissä ja treenattiin 2-3 luokan rataa, joka oli viikonlopun agikisoissa. Meille kyllä nämä radat tuntuvat vielä melkoisen vaikeilta, mutta jotenkuten niistä aina selviää, kun Marjo kädestä pitäen neuvoo:)
Marjo yrittääkin kovasti meitä saada jo kilpailemaan virallisissa kisoissa ja rupeaa kuulemma meitä enemmänkin patistamaan siihen:)
No aika näyttää, milloin olen valmis siihen mittelöön. Tällä hetkellä riittää aivan hyvin nämä möllikisat:)

Keskiviikkona oltiin sitten Hyvinkäällä ja siellä treenattiin ensin eriliaisia ohjauskuvioita ja sen jälkeen mentiin koko rata. Että voi jotkut ohjaukset olla tosi vaikeita mennä tuonne tajunnan syövereihin. No aikansa kun niitä hioo, niin rupeaa pollakin tajuamaan, mutta ei niitä sitten taas enää radalla muista:)
Almalla kyllä riittää vauhtia ja virtaa:)

Sunnuntaina lähdettiin aamusta Miljan ohjaamalle lisäkoulutukselle. Siellä Milja oli suunnitellut kaksi erilaista rataa, toinen vähän helpompi ja toinen vaikeampi. Ensin tehtiin helpompi rata ja siinä sai juosta oikein itsensä henkihieveriin, nimittäin meikäläisellä kun toi kunto ei ole oikein parhaasta päästä. Pitää kuulemma ruveta treenaamaan spurtteja:):) No just joo!
Vaikeammassa radassa me treenattiinkin vain niitä eroavaisuuksia helpompaan rataan.
Ihan kivat treenit oli nämäkin:)

Maanantaina eli eilen oli sitten vuorossa agiränkkärit Janakkalassa. Minimölleissä oli 11 osanottajaa ja me sijoituttiin 5. Tehtiin kyllä nollarata ja alitettiin ihanneaikakin ihan runsaasti, mutta jostain kumman syystä Alma oli tosi hidas. Ihmettelin suuresti, koska sillä yleensä on vauhtia ihan riittämiin. Mutta ihan hyvin siis meni:)

Ränkkäreistä on video täällä.

Mutta sen olen huomannut, että kesän aikana jotain outoa on tapahtunut täällä Janakkalan ulkokentällä. Nimittäin joka kerta kun sinne mennään, on Alma aivan altavastaajana ja rupeaa vapisemaan ja on aivan outo, eikä menisi lähellekään kenttää. Saatikka että toiset koirat kiinnostaisi sen enempää. Olen tullut siihen tulokseen, että kun se oli kipeänä, niin varmaan on harkoissa sattunut tai tuntunut epämiellyttävältä ja nyt se yhdistää ne kivut ja tämän kentän?? Muuta syytä tähän en keksi, koska missään muualla treeneissä tätä ei ole tapahtunut. Eilenkin meni vain mielellään häkkiinsä, eikä kiinnostanut tulla sieltä pois:(
No onneksi kuitenkin sitten tulee radalle, ettei ihan väkisin tartte sinne repiä, mutta outoa on.

Seuraavat ränkkärit onkin Lempäälässä 18.9.


Ei kommentteja: