keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Vierailua ja agilityä

Maanantaina käytiin päivällä Areassa naisia moikkaamassa. Alma oli tosi kiltti ja reipas. Oli kaveria kaikkien kanssa ja kävi moikkaamassa jokaista, aivankuin tuttuja olisivat olleet. Etenkin Riitta-Leena oli aivan "hulluna" Almaan ja leikitteli sen kanssa:) Outo paikka kun oli, niin kiinnosti joka asia ja meinasi jopa "varastaa" Kirsi-Marjan karkit:) Mitäs oli jättänyt ne näkysälle;)
On meillä vaan kiltti tyttö:D. Oli kyllä kiva vierailu:)

Illalla mentiin ulkokauden viimeisiin agiharkkoihin. Meillä oli vähän niinkuin grande finale ja radanpätkä oli lyhyt, mutta ytimekäs. Harkat sujui yllättävän hyvin ja oli tosi mukavat:)
Treenattiin vielä Alman kanssa itsenäisesti keinua sekä kontakteja keinulla ja puomilla. Keinussa meillä ei ole enää mitään ongelmaa, sujuu vallan mainiosti. Ja kontaktiktin rupeaa olemaan aikalailla hanskassa.

Joten näin ollen voisi hyvinkin ruveta jo kisaamaan. No 4.10. on seuraavat ränkkärit vielä ulkokentällä ja ajattelin olla rohkea ja kokeilla jo 1.luokan rataa:)
Siinähän sen sitten näkee onko meistä vielä oikeisiin kisoihin.
Kisakirja on kyllä jo hankittuna:)

Nyt odotellaan vain mihin ryhmään päästään talvikaudeksi harkkaamaan:D.
Rally-tokosta tuli jo tieto, että jatketaan joka toinen sunnuntai.

Niin ja viralliset Rallytokokisathan on 20.11. johon ollaan ilmoitettu osallistuvamme. Saas nähdä miten meitin käy, osallistujia ALO-luokassa on kuulemma paljon.

Nami nami iso luu..............





Ei kommentteja: