maanantai 27. syyskuuta 2010

Agilityviikonloppu

Viikonloppu menikin ihan agilityn merkeissä:)
Lauantaina oltiin normaalisti Hyvinkäällä harkoissa ja tehtiin taas monenmoista kuviota. Ensin treenattiin pätkissä erilaiset ohjauskuviot ja sen jälkeen suoritettiin koko rata. Erja olikin tällä kertaa suunnitellut aika kinkkisen radan, jota oli ihan mukava treenata. Paitsi että jotain ihmeellistä taas on, kun Alma ei meinaa irrota putkeen ollenkaan, vaikka ennen se on ollut lemppari. Käy vaan putken suulla kurkkaamassa ja tulee lujaa takaisin, outoa!

Sunnuntaina oltiin Heidi Karangon koulutuksessa. Olikin tosi pitkä päivä, mutta antoisa. Saatiin paljon hyviä neuvoja ja treenattiin sellaisiakin kuvioita, joita ei ennen ole opeteltu. Nyt täytyisi vaan päästä heti niitä treenaamaan, jotteivät unohtuisi. Vaan niinhän se ainakin meikäläisellä on, että kun rataa mennään, niin ei niitä neuvoja ja ohjeita enää muista, menee höseltää vaan omiaan.
Ja jälleen kerran oli putkeen meno vaikeaa. Treenattiin sitäkin ihan erikseen siten, että minä lähetin Alman putkeen ja Heidi oli putken toisessa päässä nakin kanssa. Ihan ihmeellistä mikä tässä putkessa nyt mättää? Heidi totesikin, että tällaisia aina välillä tapahtuu ja niitä pitää vaan sitten ominaan treenata ja tehdä siitä asiasta hauska juttu.

Olin kyllä tosi tyytyväinen tähän koulutukseen. Almalla vaan ei riittänyt oikein intoa eikä vauhtia lainkaan. Koko aamupäivän Alma riehui ulkona itsensä väsyksiin, jonkun ihme hepulikohtauksen taas sai ja sitä kesti parisen tuntia. Paineli pitkin pihaa possu suussa kuin tuulispää, eikä meinannut loppua tulla ollenkaan. Sitten vielä poikkesi Nakki ja Teppo ja tietty piti niillekin näyttää, kuinka kovaa pääsee:) Tottakai se oli sitten iltapäivällä ihan puhki ja väsynyt, niin ei paljon agilityt kiinnostanu:)

Tämä kouluttaja Heidi lähtee tällä viikolla Saksaan agilityn MM:iin, joten huippukouluttaja saatiin meitä kouluttamaan:)
Tsemppiä kisoihin:)

Tilattiin Sannan kanssa tässä taannoin upeat treenitaskuliivit ja tänään ne vihdosta viimein tuli.
Alla kuva mun liivistä.


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hieno treenitaskuliivit. Tsemppiä treeneihin!