lauantai 25. heinäkuuta 2009

Mallun hoidossa

Oltiin kolmen päivän lomareissulla Pietarissa ja Mallu oli Almaa hoitamassa sillä aikaa täällä meillä. Mallu olikin järjestänyt Almalle paljon ohjelmaa, joten ei tainnut Alma edes huomata, että oltiin poissa, höh:) Ei paljon ikävä ollut ehtinyt tulemaan, kun oli käynyt koirakavereita kylässä (no meillä ikävä oli sitten senkin edestä). Yhtenä päivänä oli käynyt Heli ja Unna ja yhtenä päivänä Sanna, Kamu ja Milo. Hauskaa oli kuulemma ollut:) No varmasti!

Sitten oli käynyt vielä Mallun kaveri Diana ja pikkutyttö Oona 5v. Ensin oli Alma tietty haukkunut Oonalle, mutta ei mitään sen kummempaa. Oona oli kovasti tykännyt Almasta ja oli juossut ja leikkinyt sen kanssa. On taas mukava huomata, että ei kuitenkaan ole pikkulapsille vihainen, vaikka heille aina haukkuu:)

Mutta kyllä oli Alma intoo täynnä kuitenkin sitten kun tultiin kotiin:) Ei meinannut moikkaamisesta loppua tulla:)

Alla Mallun ottamia kuvia vierailijoista.

Olis ollut hauskoja videoitakin, mutta jostain kumman syystä en saa niitä ladattua, harmi! No täytyy koittaa myöhemmin uudestaan:)

Ai niin ja tänään alkoi sitten juoksut, joten täytyy vähäksi aikaa jättää poikakaverit rauhaan:) Eikä myöskään päästä tokoilemaan elokuussa, plääh!

Unna ja Alma






Milo, Kamu ja Alma








Oona ja Alma





Ei kommentteja: