lauantai 9. toukokuuta 2009

Kamu ja Milo kylässä

Mallu tuli eilen Sveitsistä/Saksasta jääkiekon MM-kisoista hirveitten kantamusten kanssa. Oli pussukkaa ja nyssykkää kertynyt kyllä matkalta vaikka kuinka paljon. Almakin sai söpön tyynyn ja minä sain äitienpäivälahjaksi todella kauniin ruusukkeisen kolmihaaraisen kynttilänjalan, kiitos Mallu vielä kovasti.

Jälleennäkemisen riemua:)

Mun oma.....Ich liebe dich

Illalla kävivät Sanna, Milo ja Kamu kyläilemässä. Milo ja Alma rupesivat heti riehumaan ja jälleennäkeminen oli innokasta. Kamu ensin katseli ja hieman ujostelikin ja meni Reiskan jalkojen juureen turvaan. Sitten alkoi pikkuhiljaa juosta toisten mukana ja kiljui välillä. Painiskelivatkin jo sitten Alman kanssa ja tosi hyvin sopeutuivat kaikki kolme. Eikä kyllä murissutkaan Kamu yhtään Almalle. "Agilityäkin"välillä harrastettiin ja Kamu paineli putkeen kuin olisi sitä ennenkin harrastanut:)
Kun "pojat" lähtivät Alma jäi vielä tietenkin haistelemaan jälkiä. Myöhemmin vielä Joona treenasi Alman kanssa agilityrataa ja sisukkaasti se vaan teki Joonan perässä, vaikka ei olis millään jaksanut:)


Ihana poseeraus:)

Välillä keskityttiin keppeihin....


No etteks te tuukaan....



Vauhti on kova kaikilla, Kamu yrittää pysyä mukana...


Mennäänks piiloon Kamua, kuiskii Alma:)





Apua, mä tuun turvaan...


Niin eikä sitten päästy Janakkalaankaan agilitykurssille!! On tää niin vaikeeta!
No täytyy yrittää omassa pihassa harrastaa omin avuin senkin edestä:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No voi hitsi :( onpa ollut kova taso, mutta eipä harmita ainakaan niin paljoa kun Alma kummiskin osas testiosiot hienosti :)On hienot harjoitusradat teillä nyt omassa pihassakin! Ei muuta kun treenaileen :)

t.Hannele