tiistai 12. toukokuuta 2009

Villiä menoa

Eilen illalla Tuisku tuli taas vähän purkamaan ernergiaansa meidän pihalle. Eipä aristellut Tuiskukaan enää yhtään, vaan kun portti aukes, niin hirmuinen takaa-ajo alkoi ja kuin vanhat tutut painittiin ja juostiin. Siinä kyllä taas vauhtia riitti, kun peräkanaa painoivat. Siinä saa meikäläisen pensaat kyllä kyytiä, kun kurvit oiotaan ja oksat senkun lentävät ja välillä meinataan mennä pensaan läpikin, kun eivät saa vauhtia pysäytettyä:) Taitaa meikäläisellä tulla enemmänkin asiaa Multasormeen uusia taimia hakemaan:)
Välillä mentiin putkesta ja pujoteltiin keppejä ja hypättiin renkaan läpi ja taas painettiin "tukka" takana. Hauskaa katseltavaa kyllä, kun virtaa riittää:)

Sitten yht'äkkiä siihen aidan taakse tupsahti myös Anni-haukku. Silja nosti myös Annin sisäpuolelle ja nämä kaksi heti haistelemaan sitä. Meno ja meininki hellitti hetkeksi, kun piti uutta kaveria moikata. Anni on niin tosi rauhallinen, ei riehu eikä painiskele yhtään, katselee vaan tyynen rauhallisena toisten menemistä. Yritin Annia saada houkuteltua myös putkeen namin kanssa, mutta kurkisteli vain sinne, että mitä siellä oikein on:) No nämä kaksi käppänätyttöä tietenkin siihen tulivat ja näyttivät, että näin sitä mennään, namin kiilto silmissä tietenkin:) No onnistuihan se Anniltakin sitten pari kertaa huijaamalla ja toisten perässä menemällä:)
Nyt harmittaa, kun en kuitenkin hakenut kameraa sisältä, vaikka meinasin ensin:)

Toista tuntia siinä hyvin vierähti ja tuli pitkät iltalenkit tehtyä:) Kyllä taas Almasta huomaa, että eilen on kunnolla riehuttu, kun meni aamupissalta takaisin nukkumaan ja vieläkin vetelee hirsiä:)

Ei kommentteja: