tiistai 26. toukokuuta 2009

Trimmi

Tänään sitten vihdosta viimein käytiin trimmissä. Olin viime viikolla eläinliike Paratiisissa käymässä (shoppailemassa jälleen) ja siellä tuli puheeksi, että heilläkin on siellä trimmaaja. Koska Anne ei ole meitä ehtinyt ottaa vastaan, tilasin sitten oitis ajan ko. Paratiisiin. Alma oli kyllä jo niin suttuisen näköinen, että oli jo korkea aika tehdä turkille jotain. Mutta nyt on tyttö taas ihan siisti, olen ihan tyytyväinen. Trimmaaja Marjo-Riitta Uotila kehui Almaa kovasti, kuinka kiltti se on ja onhan se. Ihan kiltisti oli pöydällä ja antoi nyppiä, eikä pulikoinut vastaan:)

Tietenkin siinä odotellessani kiertelin taas kauppaa ympäri ja voi taivas millaisia asusteita ym. hömppää on taas tullut lisää markkinoille. Kesäasusteista mainittakoon esim. vaaleanpunaisia röyhelömekkoja ja röyhelöhousuja sekä lippiksiä, mutta en sentään niin hurahtanut vielä ole, että olisin sellaisia ostanut. On kyllä mennyt hieman amerikantyyliin, vain sateenvarjorattaat enää puuttuu:)
Mutta kyllähän sitä taas tietty jotain käteenkin tarttui:) Siansaparoita, nameja, purukenkiä, lelu, kakkapussikotelo (onkohan sekään tarpeellinen), matkavesipullo sekä hoitosuihke. Tämä hoitosuihke on Paul Mitchellin (samaa sarjaa kuin ihmisten hiustenhoitotuotteet) Condition Spray (sisältää kauraa), jota suihkutetaan turkkiin ja sen pitäisi hoitaa sekä turkkia että ihoa ja siitä jää miellyttävä haju turkkiin. Trimmaaja tätä suositteli:) Kyllä Alman turkki nyt tuoksuu:)
Niin siis sain taas tuhlattua 59 eur!!!!

Trimmauksen jälkeen käytiin vielä Mallulla kahvilla ja Alma oli ja on nytkin tosi väsynyt, johtunee kuumasta ilmasta:)
En voi edes kuvaa ottaa siistiytyneestä neidistä, koska vain makaa lattialla täydessä unessa:)
Täytynee ottaa sitten kun on virkeempi.

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Meitinkin neitoset kävi trimmissä tänään...ihan uskomatonta millaisia kaunotaria sen turnuturkin alta paljastuikaan... =)