torstai 27. toukokuuta 2010

Agiharkkoja

Maanantain treeneihin mennessä matkalla satoi vettä aika rajusti ja ajattelin, että mitähän mahtaa treeneistä tulla. Onneksi sade taukosi, mutta kenttä oli kyllä aika liejun ja vesilätäköiden peittämä. Siitä nämä ulkoharkat on kyllä kurjia, kun ei koskaan tiedä ilmoista. Aurinkoisilla ja kuivilla ilmoilla kyllä on mitä mahtavin harkata ulkona.

Treenattiin rataa, jossa oli hyppy, hyppy, puomi, pituus, muuri, kepit, putki, keinu ja hyppy. Otettiin ensin alkuun keinu ihan omana itsenään. Pyysin Piaa pitämään keinua niin, että se ei rämähdä, mutta Alma olikin niin nopea, että ei keritty tekemään yhtään mitään, kun se jo pinkaisi vauhdilla keinulle ja ilmalento oli mitä mahtavin, kun se hyppäsi toisesta päästä ilmaan. Olin tämän jälkeen aivan varma, että siihen taas jää keinuharjoittelu, mutta ihme ja kumma eikun uudestaan vaan:) Nyt kerittiin sentään mekin jo mukaan ja hienosti mentiin muutama kerta:) Täytyy vaan olla itse tarkkana, ettei se pääse enää toiste yksin sille juoksemaan. Se kun ei vielä osaa odottaa keinun toisen pään laskeutumista vaan ryntää suin päin loppuun asti, sillä kun on niin kova vauhti siinäkin.

Tämän jälkeen suoritettiin rataa, mutta me ei otettu tälle pätkälle sitten keinua ollenkaan. Putkesta suoraan keinulle, niin siinä olis voinu käydä vaikka kuinka hassusti:)

Keskiviikon treeneissä harjoiteltiinkin ohituksia/kuljetuksia lyhyellä radanpätkällä. Tällaisia ei olekaan ennen vielä treenattu. Ei siis mentykään kaikkia esteitä, vaan piti ohjata jonkun esteen ohi. Oli laitettu niin, että oli vierekkäin muuri, hyppy, hyppy ja hyppy. Putkesta piti hypätä muurille ja siitä ensimmäinen hyppy ohi ja kaksi muuta piti hypätä. Ensimmäinen suoritus meiltä sujuikin ihan nappiin ja Alma ohitti ekan hypyn hyvin ohjauksen mukaan. Mutta kun sitä enemmän hiottiin, niin joka kerran hyppäsi kaikki hypyt, eikä ollut mun ohjauksista moksiskaan:) Siis mä en tietenkään osannut, siitähän se kiinni oli!

Siitä jatkettiin sitten putki, hyppy, hyppy takaa, välistäveto, hyppy, putki ja kepit. Tämä kuvio onnistui taas ensimmäisellä kerralla hyvin, joten sitä ei sitten enempää otettukaan, jotta jäi hyvä maku onnistumisesta:)
Lopuksi treenattiin vielä kontakteja puomilla ja A:lla.

Ei kommentteja: