tiistai 4. toukokuuta 2010

Kesän treenit

Nyt on sitten vihdoinkin kesän treeniaikataulu selvillä. Paljon on taas menoja:)
Agilityssä käydään pari kertaa viikossa. Hyvinkäällä keskiviikkoisin klo 18-19 ja Turengissa maanantaisin klo 18-19. Tosin tämä päivä on toistaiseksi meillä väliaikainen sairasloman sijaisuus ja se voi vielä vaihtua, mutta näin mennään ainakin alkuun. Keskiviikkoryhmäänhän meidät oli laitettu, mutta sehän ei sovi, koska käydään jo Hyvinkäällä silloin.

Uutena kurssina aloitetaan Rallitoko ja se kestää 7 krt joka toinen sunnuntai klo 19-20 alkaen 16.5. SportDogParkissa jatkuu tapakasvatuskurssi vielä kolmena sunnuntaina, joten onneksi ei satu kuin yhdelle sunnuntaille nämä molemmat kurssit, toinen aamupäivällä toinen illalla:)

Ja ettei kävis niin ykstoikkoiseksi, niin on vielä lisukkeena agilityn lisäkoulutus, jota järjestetään kerran kuussa yhtenä lauantaina (touko-syys).

Ensi viikolla olis keskiviikkona Turengissa agiränkkäritkin, johon ollaan ilmoittauduttu, mutta seurataan tilannetta onko juoksut jo ohi ja voidaanko osallistua. Sitten myös seuraavana päivänä helatorstaina on ränkkärit Lempäälän SportDogParkissa, jonne myös suunnittelin suunnistavani, jos juoksuista on siis päästy:) Sinne ei ole onneksi etukäteen mitään ilmoittautumisia, vaan ilmoittaudutaan vasta paikan päällä.

Tällaista treeniä siis tällä hetkellä tiedossa kesäksi:)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

No huh ompa teillä ohjelmaa. Ja vielä kotona lisäks sit uudella tunnelilla harjoittelua ;)