lauantai 26. helmikuuta 2011

Agia, rally-tokoa ja taas agia....

Keskiviikkona oltiin normaaleissa Jankk:n treeneissä. Tehtiin pienimuotoista rataa ja hyvinhän tuo Alma suorittaa, vaikka mulla vaikeuksia onkin juosta. Rengas oli vaan tällä kertaa ensin haaste. Hyppäsi pari ensimmäistä kertaa sivusta läpi, mutta kun muutaman kerran treenattiin siten, että Tea oli nakin kanssa vastassa renkaan toisella puolella, niin sujuihan se sen jälkeen ihan ongelmitta.
Putkeen irtoomista täytyy vaan enemmän ja enemmän treenata. Muuten oli kyllä hyvät treenit.

Tänään olikin sitten meillä oikein kunnon treenipäivä. Aamupäivällä mentiin ensin Rally-tokon ratatreeneihin. Ne ovat sellaiset kisamaiset treenit. Eli jokainen suorittaa radan kuten kisoissa ja "tuomari" arvioi ja pisteyttää suorituksen.
Mä sekoilin ihan täysin ja menin esim. spiraalin ensin pujottelemalla, kunnes yht´äkkiä tajusin, etteihän tätä näin kuulu mennä. No otin liikkeen uudestaan ja sitten jäin jotenkin pyörimään viimesen tötterön ympärille ja olin ihan sekasin:( Tästä tietenkin tuli virhepisteitä. Remmi kiristyi kerran, josta myös tulee virhepiste. Alma nuuskutti pujottelussa tötteröitä ja kerran istahti väärässä paikassa, joten näistä myös virhepisteitä.
Eli yhteensä saatiin pisteitä 79/100, joten hyväksytty tulos silti oli.

Tarkkuutta ja hiomista enemmän liikkeisiin, niin hyvä tulee. Ja vielä enemmän jos oppis itse lukemaan kyltit oikein, niin ei tarttis sekoilla radalla:)
Oli mukavat treenit, tällaisia haluaisin lisää.

Iltapäivällä suunnattiin sitte jälleen Hyvinkäälle agitreeneihin. Mun mielestä Alma on kyllä kehittynyt hurjasti eteenpäin, vaikka taukoa pidettiinkin. Taisi tehdä vain tauko hyvää. Teki taas radan kyllä tosi reippaasti ja kaikki esteet hyvin. Ei lähde enää säntäilemään mihinkään muualle, vaan keskittyy tekemiseen. Jos vaan meikäläisen polvi olis kunnossa ja vauhtia piisais, niin olisin kyllä erityisenkin tyytyväinen.

Tekis niin mieli jo koittaan kisaamista. Ens lauantaina olis Rima:n hallissa Riihimäellä epikset, josko koittais ensin mennä sinne kokeileen kuinka polvi kestää, uskaltaiskohan - jää nähtäväksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpäs teillä on vauhti päällä. Hyvä niin ettei tauko tehnyt pahaa.
Terkkuja Leviltä!

Aila kirjoitti...

Kiitos :)