maanantai 7. helmikuuta 2011

Rally-toko treenit

Eilen aloitettiin sitten vihdosta viimein Rally-tokotreenit kahden kuukauden tauon jälkeen. Ihan kivasti meni, vaikka aluksi ajattelin, että mitähän tästä tulee, kun ei pitkään aikaan olla hallissa käyty. Mutta Almahan suhtautu niinkuin ei olisi koskaan pois ollutkaan. Innoissaan kyllä oli ihan selvästi. Oli tosi kivaa taas olla mukana treeneissä.

Tehtiin jokainen vuorollaan rataa siten, että palkattiin aina välissä. Alma kyllä osaa ja tekee liikkeet aika hyvin, mutta intoa oli vähän liikaa tekemiseen. Piti välillä hyppiä mua vasten ja vähän huuhailla ympärilleen, mutta suhtkoht hyvin kuitenkin meni.
Mutta tyytyväinen olen siihen, ettei mitään takapakkia kuitenkaan ollut tullut. Ollaanhan me toki kotona vähän näitä liikkeitä treenattu ihan muistin virkistämiseksi. Ehkä sekin on auttanut.

Vaikka Alma hyvin seuraa ja tekee liikkeet sujuvasti, niin hiomista meillä on kuitenkin vielä paljon. Esimerkiksi seuraamisessa täytyy ruveta treenaamaan enemmän siten, että Alma on lähempänä minua. Alma on aika kaukana vierelläni, mutta kontakti on hyvä. Toisekseen se mua vasten hyppiminen, se täytyy saada pois.
Näitä kun hiotaan, niin ollaan taas paljon edistytty.


Ei kommentteja: