sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Hyvinkään treenit

Eilen aloitettiin myös jälleen agitreenailut Hyvinkäällä. Ajattelin aloittaa myös nämä treenit varovasti ja muutaman esteen kerrallaan, mutta iskikin kesken kaiken ahneus ja ruokahalu kasvaa syödessä. Niinpä juoksin koko pitkää rataa ja hyvinhän se sujui - treeneissä. Illalla sen ahneuden kyllä sitten huomasi, kipee oli polvi rasituksesta. Mutta väliäkös tuolla, en anna periksi! Se oli vaan hetkellistä, tänään on taas samanlainen kuin on ollutkin:)

Niin ja sitten itse treeneihin. Harjoiteltiin ensin valsseja oikein monen esteen kautta. Miten sekin tuntui niin vaikeelta taas meikäläiseltä. Sen jälkeen harjoiteltiin serpentiiniä. Se sujuikin jo paljon paremmin, Almahan kyllä osaa kunhan vaan osaa ohjata oikein. Näiden harjoitusten jälkeen tehtiinkin sitten koko pitkää rataa, johon nämä kuviot sisältyivät.

Todellakin uskalsin lähteä innoissani juoksemaan rataa, tosin aika hitaasti, mutta kuitenkin. Alma on kyllä NIIN innoissaan ja jää ihmettelemään mihin mä oikein jään, kun en yhtään pysy perässä. Mutta hienosti se menee...

Meillä on kyllä kaikki esteet tosi hyvin tällä hetkellä hallinnassa, mutta irtoomista irtoomista, sitä pitää treenata. Olisi se hienoa, jos voisi kauempaa lähettää esim. putkeen ja sinne menisi - ei tarvitsisi itse juosta läheskään niin paljoa :) Mutta siihen saavutukseen on kyllä rutkasti matkaa.

Treeniä treeniä enemmän treeniä - sitähän se on ja HAUSKAA :)

Tässä taas muutamia kuvia:

.......pallon noutoa...............






Ei kommentteja: