sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Agiliitelyä

Perjantain agitreeneissä meitä oli taaskin vain kaksi koirakkoa. Pitemmän aikaa ollaan kaksin saatu Kaapon kanssa harkata ja näinollen meille on kyllä riittänyt hyvin harkka-aikaa:) Tämä ylenpalttinen harkka-aika meille johtuu siitä, kun yhdellä on kolme koiraa harkoissa ja kun hän on pois, niin meitä ei ole kuin kaksi jäljellä:)
Tea oli tehnyt taas jo valmiiksi tosi haastavan radan meille. Ensin harjoiteltiin pätkissä ohjausta. Neljä hyppyestettä oli vierekkäin ja siinä treenattiin takaakiertoa ja välistävetoa. Treenattiin myös takaaleikkausta hypyltä putkeen. Sen jälkeen suoritettiin rataa ja yllättävän hyvin meiltä sujui, mun pitää vaan olla niin tarkkana ohjauksessa, kun Alma on niin samperin nopee, että mun ohjaukset tuppaa oleen aina myöhässä. Kerittiin tekeen kolmea erilaista rataa ja vielä viimeiseksi otettiin vauhdikas loppu siten, että oli 4 hyppyestettä suoraan eteen ja siitä oikealle sisääntulo kepeille. Vautsi mutta kepeille meno sujui tosi loistavasti, saatiin siitä kehujakin:):)

Lauantain agitreeneissäkin meitä oli vain kolme koirakkoa. Kumma kato on ruvennut käymään harkoissa, mutta toisaalta hyvä vaan, niin jää enemmän aikaa läsnäolijoille:)
Erjan kanssa treenattiin taas monenmoista kiemuraa ja lyhyttä rataa. Oli rengas, putki, pöytä, putki ja kepit. Almalla kun on niin hirmunen vauhti, että kun se tuli putkesta pöydälle, niin eipä siinä pöydällä jarrut pitänyt, vaan latanaan luisu pöydältä lattialle:) No otettiin uusiks ja Erja oli pöydän luona vastassa jarruttamassa. Hyvin pysyi sitten paikallaan odottamassa pöydällä sen 5 sek. Mutta sitten kun keppien viereeen oli hämäykseksi laitettu A-este, niin sehän se Almaa enemmän veti ja sinne kiipesi ihan joka kerta. Vaikka kuinka yritin (huom. siis parhaani yritin) ohjata oikein kepeille, niin ei kun A:lle vaan kiipeemään. Samoin kävi, kun treenattiin takaakiertoa ja valssausta hypyiltä putkeen. Putken vieressä oli kummallakin puolella kontaktiesteet, toisella puolella A ja toisella puolella puomi. Almahan silpas hypyltä joko A:lle tai puomiin, mutta ei ensin millään putkeen:) Erja tuumasi, että taitaa vaan olla niin ylpeä itsestään, kun uskaltaa kiivetä ne, että pitää näyttää mahtinsa;-) Mutta tosiasiassa ohjaajastahan se johtui, pakko myöntää:)

Mutta hyvät oli taas kummatkin treenit:)

Ei kommentteja: