keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Perjantain agitreeneissä ei tehtykään rataa ollenkaan vaan treenattiin välistävetoja ja takaaleikkauksia. En ole aiemmin osannut kuvitellakaan, että putkeen meno voi ollakin niin haastavaa, kun itse jää koiran taakse:) Aina vaan peruutti takaisin, eikä mennyt putkeen, kun ei nähnytkään minne minä menin. Sitten kun koitettiin niin, että menin putken oikeaa sivustaa edeltä (putki oli vasemmalle mutkalla), niin nousi kurkkimaan putken päähän kahdella jalalla, että mihin mä oikeen meen:) Kyllähän se sitten muutaman kerran onnistuikin, kun aikamme treenattiin.
Treenattiin vielä yksittäisesti keinua, jota ei ollakaan ennen vielä koitettu. Kylläpä se oli pelottavaa. Tea piti hihnasta kiinni ja minä houkuttelin ja näin saatiinkin muutaman kerran hieman väkipakolla menemään ja pelotti aivan vietävästi. Ja siitähän jäikin sitten armoton "kammo". Kun vielä tämän jälkeen piti keppejä mennä yksittäisesti, niin Almapa olikin sitten niin rauhallinen koira ja istua jökötti vaan paikallaan ja tuijotti keinua:) Ajatteli, että ei liikahdakaan, ettei vaan taas nosteta keinulle:) Ei saatu liikkumaan sitten pätkääkään mihinkään suuntaan, tuijotti vaan. Siirrettiin keinukin sitten syrjään seinän vierustalle, josko se ei häiritsisi, mutta ei auttanut. Kun ei niin ei, ei mennyt edes putkeen:) No me lopetettiin sitten suosiolla:) Onneksi treenit olikin jo tässä vaiheessa loppumaisillaan ja täytyy vaan toivoa, ettei tullut mitään kammoa myös puomiin ja A-esteeseen.

Almalla olikin sitten 4 päivää täällä monta hoitajaa Mallu, Joona ja Juuso, kun me olimme reissussa. Ja hyvässä hoidossa on ollutkin, koska ei ollut ikävöinyt meitä yhtään, plääh:) Olikohan edes huomannut, että oltiin pois, niin paljon on varmaan touhua riittänyt. Juuson eväänä olleen sämpylän oli kuulemma "varastanut" (kun joku oli unohtanut sen penkille) ja melkein kokonaan syönyt, paitsi kurkut joita oli löytynyt lattialta. Mutta kinkun ja juuston siivu oli kyllä kelvannut:) Ja Joonan bilsan kirjaakin oli opiskellut, joten hauskaa on varmasti ollut:) Ja epäilen onko kaikkea edes kerrottu, mutta väliäkös tuolla. Kiitos vaan vielä hoitajille;)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Tervetuloa pakkaseen. On se kumma kun tulee niin "helpolla" noita kammoja koirille. No seuraavalla kertaa sit reippaasti telineiden kimppuun.