sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Valokuvauksessa:)

Tänään elettiin oikein herroiksi ja käytiin studiovalokuvauksessa:) Eläinlääkäri Helmen tiloissa Tervakoskella oli tänään lemmikkien studiovalokuvaus. Meillä oli aika sinne klo 11.00.
Tietenkin sitä piti sitten ennakkoon siistiytyä ja eilen saunassa sitten pestiinkin oikein valkoisen koiran shampoolla, vaan ei parrasta kaikki punaväri silti lähtenyt:) Sitten vielä föönattiin ja kammattiin ja kyllä oli sitten niin hieno tyttö:)

Studioon oli laitettu iso sininen kangas, jonka päällä Alma sitten joko seisoi, istui tai makasi, ihan kuinka vaan:) Kuvausaikaa oli puoli tuntia ja siinä ajassa kyllä kamera räpsähteli monet monituiset kerrat, noin 80 kuvaa kuulemma otti:)
Alma käyttäytyi tosi hienosti ja nähtiinkin kuvat alustavasti ja todella onnistuneita olivat. Kyllä se vaan on erilaista, kun on ammattikuvaaja asialla. Saadaan kaikki kuvat itselle cd:llä sekä 20 x 30 cm paperikuva. Kyllä oli vaikea valita noin isosta määrästä se oikea kuva, jonka haluaa isona paperikuvana, niitä oli niin monta onnistunutta.
Kuvat ovat noudettavissa viikolla 51. Laitan sitten niitä kuvia myös tänne:)

1 kommentti:

Marjaana kirjoitti...

Voi herramme jeesus... vai neitimme Almako tässä pitäisi sanoa :/