torstai 10. joulukuuta 2009

Tokotreenit

Voi meidän ADHD! Nyt mennään kyllä niin takapakkia joka asiassa, niin tokossa kuin agilityssäkin. Mistä moinen johtuu, mene ja tiedä. Ensimmäinen puolituntinen treeneissä oli taas sellasta hepulia, mutta mitä enemmän aikaa kului, sen rauhallisemmaksi muuttui. Eli viimeinen puolituntinen oli jo sellaista kuin treeneissä pitäisikin olla:) Ja mallikkaasti tekikin loppuajan:) Pitäisi olla niin, että saisi mennä halliin ensin puoleksi tunniksi riehumaan, niin sitten olisi malttia tehdäkin jotain (siis meidän kohdalla).

Ensimmäiseksi otettiin paikkamakuu, jota ei missään nimessä meidän pitäisi ensimmäiseksi ottaa. Olin kuulemma minäkin hermostunut, sanoi ope:) , vaan en sitä itse huomannut. Sitten oli sivulletuloja, kapulan noutoa, ruutuun lähetystä ja luoksetuloa. Luoksetulo kun oli viimeisimpiä harjoituksia, niin hyvin malttoi jäädä siinä vaiheessa jo paikalleen odottamaan, kun menin kauemmaksi.

No mutta ensi viikolla vielä tokoillaan ja sitten pidetään tauko (ainakin joulutauko). Jatkosuunnitelmat on vielä pääkopassa, enkä ole päättänyt jatketaanko tätä kurssia, vai mentäiskö agilitytottelevaisuuskurssille, jollaisia myös järjestetään. Aika näyttää, vaan pitäisi kyllä pian päättää, hakuaika menee umpeen:D

Treeneistä tullessa poikettiin Mustiin ja Mirriin. Nyt on meilläkin sitten Back on Track verkkoloimi:) Olen niin paljon lukenut hyvää tästä takista ja viime tiistain agiharkkojen jälkeen päätin ostaa tämän.
Nyt ei tarvitse enää palella ja lihakset pysyy lämpimänä:) Viimeksihän agiharkoissa jouduttiin odottamaan vuoroamme melkein tunti ja Alma paleli ja tärisi aivan hirveästi koko ajan, vaikka oli fleecetakki päällä ja istui suurimman osan aikaa sylissäni.
Tietysti mukaan tarttui jo yksi joululahjakin ja muutama luu:-D

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi jepulis teitin kanssa. Joko on matkakuumetta? ;)

Aila kirjoitti...

Ei oo matkakuumetta, ku ei ees tiedä mihin viedään:)

Marjaana kirjoitti...

Mulla ei ainakaan ole yh-kuume :/