torstai 25. helmikuuta 2010

Kiirusta pitää:)

Tänään meillä on ollut kyllä niin kiiruinen päivä, ettei oo keritty muuta kuin kotona poikkeen, kun taas jo ollaan oltu menossa:)
Aamupäivällä oli tokotreenit. Meitä oli paikalla 5 koirakkoa ja jostain syystä kaikki koirat olivat yhtä levottomia. Kuka kullostikin sinkoili sinne tänne ja oli tosi levotonta:) Muuten treenit meni ihan kuten tässä ennenkin, ihan ok. Ilo todeta, että paikkamakuussa ollaan hieman edistytty:)

Treeneistä poikettiin sen verran kotona, että heitin kamat sisälle ja lähdettiin saman tien Annelle turkin siistimiseen. Anne stailasinkin likan taas ihan käppänän näköiseksi, kyllä nyt kelpaa - kiitos kovasti Annelle:)

Karvaturri ennen stailausta .........




.......ja stailauksen jälkeen:)



Kerittiin sen jälkeen oleen vain tunti kotona, kun taas jo lähdettiin, nyt agilityn tukiopetukseen. Treenattiin keppejä, rengasta ja tietenkin keinua. Jeeee edistytty ollaan keinussa. Nyt jo kiipesi keinun moneen kertaan. Satu piteli keinusta niin, ettei se rämähdä ja tästä edetään nyt sitten ihan rauhallisesti eteenpäin, ettei vaan tule mitään takapakkia. Hyvä Alma, kyllä kannatti mennä tukariin:)

Muutama videonpätkä keppien ja keinun harjoittelusta. Kiitos Sannalle kuvaamisesta:)



Mitä mä sohin?????????




Miksköhän nää videot jää mustiks, vaikka kyllä ne aukee?

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Aattelin tota keinua vaan,että mitä jos palkkaisit sen lätkältä/tarketilta etkä kädestä?
Tulee olemaan luultavasti ongelma myöhemmin jos liikaa palkkaa kädestä,koira alkaa helposti tuijottamaan käsiä,mutt lätkällä sen sais tekemään esteen ohjaajan huidonnasta huolimatta :)
Mie voin kuvata sunnuntaina eron kädestä palkatun ja lätkällä palkatun koiran välillä ja lisäilen omaa blogiin ne...(nykyään molemmat lätkältä,mutta jäljet on nähtävillä...)En sano millään pahalla,enkä haluu sinäänsä puuttuu kenenkään treenitapoihin,mutta en usko että sie loukkaannut jos sanon mielipiteeni :) kaikille ei vaan uskalla sanoa...

Aila kirjoitti...

En todellakaan loukkaannu, ihan kiva vaan saada ohjeita jo "mestareilta":) Täytyy ruveta jatkossa palkkaamaan targetilta tätä keinuakin, näin teemme myös muilla kontaktiesteillä. Kunhan nyt tässä on päästy edes vähän alkuun, että uskaltaa ylipäätään kiivetä:)
Juu kuvaapa vaan tuo ero, odotan mielenkiinnolla:)

Tanja kirjoitti...

Moi taas,arvaa vaan jäikö kamera eteiseen hallille lähtiessäni. Mutta seuraavan kerran kun menen niin yritän muistaa kameran mukaan :D

Aila kirjoitti...

Ilmankos ei oo ilmestyny:):):) No katotaan myöhemmin:D