torstai 4. maaliskuuta 2010

Että ottaa pannuun!

Jos viime viikolla hieman hehkutin, että paikkamakuussa ollaan edistytty, niin tänään saa kyllä sanoa hyvästit kaikelle osaamiselle!!! Ihan perseestä meillä koko tokotreenit. Käytiin ennen treenejä pienellä lenkillä ja tottakai se lumi tarttui karvoihin ja koira oli märkä kun mikä, kun alettiin treenaan. Kaiken lisäksi aloitettiin paikkamakuulla ja senhän tiesi jo etukäteen miten siinä käy. Eihän hieno neiti voi pylly märkänä istua saatikka maahan mennä. Muutenkin koko treenit meni ihan päin p:tä. Remmiä vaan oli kiva purra ja murista ja yrittää varastella vaan nakkeja taskusta. Ihan pimee! Ei kertakaikkisesti mitään tehny mitä pyysin! Meinas kyllä palaa hihat kertakaikkisesti. Tiedän tiedän, ettei sais hermostua, mut ei voi mitään.....
Että semmoset treenit tällä kertaa, saas nähä mitä on odotettavissa ens viikolla? Tällä hetkellä tuntuu siltä, että tekis mieli lopettaa!

Huomenna olis agitreenit, mutta lauantain treenit jääkin väliin kisojen takia. Viime viikollakaan emme päässeet lauantain treenehin hallin kattoromahduksen takia. Perjantaina oltiinkin agitreeneissä ja taas oli pitkä ja haastava rata. Mutta ne meni kyllä yllättävän hyvin. Siis täytyy myöntää, että agility se on meidän juttu, ei toko:)

Alma sai Mandilta lainaksi uuden aktivointilelun Dog Tornadon. Se vasta on mukavaa puuhaa. Kiitos Mandille lainasta, palautellaan joskus:)



2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Almahan tajus heti mikä oli juoni. Ihan samanlailla yritti välistä niin kuin Mandikin. Ja eiku herkkuja syöttämään.. Kyl ne treenitkin hyvin menee, joskus täytyy tulla takapakkia jotta taas muistaa miten hyviä te ootte!!! Tsemppiä

Raija ja pojat kirjoitti...

Meilläkin on monta vuotta ollut jo toi tornado, ovat kyllä niin ovelia, että heti ymmärtävät mitä pitää tehdä. Yhdyn Ellun sanoihin, että tosiaan välillä pitää vähän tippua alaskin, jotta taas muistaa :-))) miten hyvän koiran omistaa ! Siitähän nämä käppänät ovat juuri haasteellisia, kun koskaan ei voi tietää millä päällä ovat :-) Terkkuja tätä kautta Ellulle, Juhalla ja Mandille !