maanantai 8. helmikuuta 2010

Viikko takana

Onneksi on pakkaset lauhtuneet, niin on ollut tosi mukavat lenkkeilyilmat. Paitsi, että tuo lumisade saisi jo hellittää. Tarpominen lumikasoissa kun ei ole niin kauhean mukavaa.
Viime viikko olikin aika rauhallinen viikko treeneistä, kun ei ollut kuin normaalit tokotreenit. Perjantaina ei ollut agiharkkoja ollenkaan, koska siellä oli agiränkkärit. En sitten viitsinyt meitä ilmoittaa edes mölleihin, kun aattelin että meikäläisen pinna ei kestä, jos Alma saa taas tavanomaisen hepulin ja lähtee omille retkilleen kesken radansuorituksen:) Vaikka toisaalta toiseksi olisimme tulleet jokatapauksessa (ihmetelkää vaan miksi):D Mutta katsotaan sitten tuonnempana. Olin kuitenkin töissä siellä. Lauantainakaan emme päässeet harkkoihin, kun oli muita suunnitelmia.

No ihan hyvä vaan, että olikin vähän rauhallisempaa, koska tällä viikolla onkin sitten edessä sitäkin enemmän treenejä. Normaalien toko + kaksien agiharkkojen lisäksi mennään vielä agilityn tukiopetukseen. Jankk järjestää tukiopetusta halukkaille niissä esteissä, joihin itse kukin katsoo tarvitsevansa. Me halutaan lisäopetusta ainakin keinuun ja kontakti-esteisiin. Mainio juttu, että viitsivät järjestää tällaisenkin kurssin. Katsotaan sitten mitä tuleman pitää ja onnistuuko meiltä keinu vihdoinkin, toivottavasti:)

Ei kommentteja: