keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kaikenlaista uutta

Tänään käytiin Mustissa ja Mirrissä ja ostin nyt uutta ruokaa jälleen kerran kokeiltavaksi. Ostin pari levyä jauhettua raakaa kalkkunaa (kiitos Raijalle suosituksesta) sekä broilerinsiipiä (tästä vinkistä kiitos Nooralle). Kyllä tuntui hyvin maistuvan:) Broilerinsiipikin meni yhdessä hujauksessa, niin makoisaa oli. Kalkkunaa annoin vasta vähän maistaa, koska on vielä suurimmaksi osaksi jäässä. Mutta hyvää tuntui sekin olevan, vai liekö uutuudenviehätystä, kun on taas erilaista ruokaa:) En vielä ole päättänyt siirrynkö kokonaan raakaruokintaan, mutta tässä alustavasti hieman kokeilen miltä nuo vaikuttavat:)

Sitten käytiin Faunattaressa ja kävin hakemassa varaamani haukunestopannan. Ne olivat siellä tarjouksessa ja heti kättelyssä loppuivat, joten jouduin tekemään varauksen. Toivottavasti auttaa, eikä tarvitsisi enää haukkua kaikkia ohikulkijoita, ei sitä kukaan jaksa kuunnella:) Äsken laitoin sen Alman kaulaan kokeillakseni miten se toimii, mutta eipä tuo silloin mitään haukkunut, tosin ei ketään kyllä kulkenutkaan lähimailla:) Mutta katsotaan ja toivotaan:)

Ja asiasta kukkaruukkuun, meillä onkin sitten tiedossa "rankka" loppuviikko. Huomenna torstaina on ensin Turengissa tokoa ja sieltä mennään suoraan Hyvinkäälle fyssarille.
Perjantaina on agilityä ja samoin lauantaina.
Sunnuntaina mennään aamupäivällä Lempäälään aivan uudelle kurssille, jonne olen ilmoittautunut, hih:) Mutta siitä sitten enemmän, kun olemme ensin aloittaneet:)
Sen jälkeen olisi heti Hyvinkäällä taas agilityä. Tämä vuoro on se, joka jäi väliin Koiraurheilukeskuksen katon romahduksen vuoksi tässä taannoin. Mutta eipä taida Lempäälästä ihan tunnissa ehtiä Hyvinkäälle, ainakin kiirettä pitää. Harmi kun sattui samalle päivälle tuon uuden kurssin kanssa. Täytyy nyt katsoa sitten mitä tehdään. Ei millään viitsisi mitään jättää väliin, mutta yhtä lentoa on kyllä loppuviikon päivät:))

-----------------
Nyt meni puoli tuntia edellisen kirjoittamisesta ja voin todeta että kyllä toimii!!!! Nimittäin toi haukunestopanta. Alma oli äsken pihalla ja joku mies meni juosten ohi. Voi reppana pieni (nimittäin Alma), se pelästy ihan vietävästi ja hypähti puoli metriä sivuun, kun ei tiennyt mitä tapahtui, kun yritti haukkua:) Kiersi puoliympyrää vähän aikaa ja ihmetteli mistä sitä suihketta tulee ja mitä se on:) Sen jälkeen aidan taakse hankikannolle tuli pari tyttöä ja se yritti ensin niillekin haukkua, mutta sama juttu.

Haukkuminen kyllä loppui, mutta en tiedä oikeestaan onko toikaan hyvä juttu, kun se nimittäin nyt pelkää ihan hirveesti mitä tapahtui. Nyt se on sisällä tässä mun jaloissa ja vapisee ihan hirveesti ja katsoo mua suoraan silmiin.
Kaipa se siihen tottuu ja lopettaa haukkumisen, vai onko tämä sitten huono juttu koiran itsetunnolle. Tuleeko siitä pelkuri?? Suostuuko se meneen nyt ulos, kun tietää että laitetaan tollanen panta? No katotaan kohtapuoliin uudelleen.....

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mandi oppi ainakin vinkumaan silloin kun sillä oli vuokralla haukunestopanta... Sitten ostin sen ääntelevän pannan jonka olen sinullekin antanut! Joten kyl ne toimii eikä ne siitä miksikään pelkuriksi tule kai? Sehän on niin yksilöllistä!! Rohkaiset vain jos tuntuu pelkäävän, yrität ite olla mahd. rento!! Tsemppiä!!! ;D

Noora ja Nala kirjoitti...

Kiva kuulla, että Almalle on raakaruoka maistunut :)

Aila kirjoitti...

Juu, söi nyt illalla aika ison kasan tota kalkkunan lihaa ja raejuustoo ja veteli oikein innolla:)

Noora ja Nala kirjoitti...

No tostahan olis sitten helppo aloittaa barffaus kokonaan, jos haluaa :) Jos kiinnostaa niin käyppä katsomassa sellaisten firmojen kuin Vauhti-Raksun ja Lempimuonan kotisivut (googlettamalla löytyy). He toimittavat myös Hämeenlinnaan ruokia ja ovat mun mielestä halvempia kuin esim. Mustissa&Mirrissä.