sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Vauhtitreenit

Nyt on ollut hiljaiseloa koko viikko. Ei oltu torstaina tokoilemassa eikä perjantaina agiharkoissa. eikä olla kyllä kotonakaan treenailtu sitten yhtään mitään:( Oli muka muita kiireitä ja liekö osittain myös kevätväsymys iskeny, kun tein tikusta asiaa, enkä muka ehtinyt harkkoihin:)

Eilen sitten kyllä raahauduttiin agiharkkoihin Hyvinkäälle ja onneksi mentiinkin. Oli niin mukavat ja tosi vauhdikkaat treenit. Tehtiin paria pientä radan pätkää, joka piti vauhdilla suorittaa. Ensin oli hyppy, muuri, hyppy, hyppy, mutkaputki ja takaisinpäin sama. Erja otti kellosta aikaa suorittamiseen:) Ekalla kerralla Alma meinasi hypyltä tulla mun luo, mutta hyvin korjasi kuitenkin hypylle ja jatkoi eteenpäin. Toisella kertaa Erja ottikin sitten ajan ja saatiin 12,5 sek, mahtavaa! Parempikin aika olisi vielä tullut, jos putkeen irtoaminen sujuisi ongelmitta. En tiedä mistä johtuu, mutta joudun muutamaan kertaan houkuttelemaan putkeen menoa. Täytyy ruveta enemmän treenaamaan tätä irtoamista.

Toisena pätkänä oli pieni rata, jossa haettiin vauhtia putkesta kepeille molempiin suuntiin. Onnistui sekin ihan nappiin molemmin puolin ja saatiinkin Erjalta kehuja, että meillä on kepit jo hyvällä mallilla. Yhden kerran meni Alma hieman sivummalle, mutta haki kuitenkin ihan itse takaisin oikeaan keppiväliin, hienoa!

Lopuksi otettiin vielä kontaktiharjoituksia puomilla ja A:lla.

Jäi kyllä oikein hyvä mieli treeneistä, vielä kun kaikki sujui tosi mallikkaasti. Tällä hetkellä tuntuu taas siltä, että olis voinu osallistua huomisiin ränkkäreihinkin, mutta enpä ole ilmoittautunut...

Ei kommentteja: