torstai 25. maaliskuuta 2010

Tokossa ja fysioterapiassa

Aamupäivällä oltiin ensin tokossa. Aloitettiin jälleen kerran paikkamakuulla. Se ei mennyt ollenkaan niin hyvin kuin viimeksi, otti häiriöö ihan hirveesti naapurista eli 8 kk ikäisestä pennusta. Muutenkin paikkamakuu on vielä niin hakusessa, että ei sovi yhtään olla häiriöö vieressä ja näin sovittiinkin, että seuraavilla kerroilla ei olla vierekkäin.

Siten otettiin nopeita sivulletuloja yht´äkkisillä käskyillä kesken leikin. No se sujuu kuin rasvattu, kun vaan nakkia on tiedossa:)
Seuraamista treenattiin neliön muodossa siten, että piti eri sivuilla ensin tehdä liikkeestä seiso, seuraavalla sivulla liikkeestä istu ja vielä yhdellä sivulla liikkeestä maahan. Muuten meni hyvin, mutta mikä piru meni, kun ei heti mennyt maahan, vaikka tämä liike sujuu meillä yleensä vauhdilla.
Sillä välin, kun toiset harjoitteli tätä liikettä, sai itsenäisesti treenata kapulan noutoa. Tämä meni hienosti, joka kerta toi kapulan mulle käteen:)

Otettiin vielä estehyppy sekä viimeiseksi vauhdikas luoksetulo.

Tokon jälkeen lähdettiin heti fyssarille Hyvinkäälle. Almaa jännitti ihan vietävästi, kun ei tiennyt mitä tuleman pitää. Kauhee vapina oli päällä, kun odotettiin vuoroamme. Mutta hyvinhän tuo sitten sujui, otti asian lopulta kovinkin rennosti ja nukkui suurimman osan aikaa. Ja selvästi nautti käsittelystä:)

Onneksi sillä ei ole mitään jumittumia ja lihakset on tosi hyvässä kunnossa ja vahvat. Ainoastaan viimeinen rintanikama on kuulemma hieman jäykkä, mutta ei sanottavammin.
Saatiin ohjeeksi hioa takapäätä siten, että käyttäisi sitä enemmän sekä syviä lihaksia. Eli pitää ruveta treenaaman pakittamista sekä takaperin nousua esim. rappusille. Ja kun lumet sulaa, niin esim. risukoissa ym. paikoissa välillä tehdä pakkiharjoituksia. Ja myös treenata hidasta nousua esim. rahin tai jonkun kopan päälle, ei mitään hyppyä siis. Vaan niin, että joutuu käyttämään rintalihaksia.

Joskus kesällä mennään sitten uudestaan, lähiaikoina ei ole tarvetta, koska ei mitään pahempaa ollut. Fyssari suositteli 6-8 viikon välein käyntiä, jos aktiivisesti harrastaa.
Kannatti käydä:)
Nyt on likka sitten ihan rättiväsynyt, kova päivä takana:)

Ei kommentteja: