keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Ekat agitreenit arghhhh!

Nyt on pyhät takana ja paluu arkeen on palannut. Treenitauot on pidetty ja eilen alkoi sitten Hyvinkään agility ja ens viikolla alkaa Jankk:n toko ja agility.
Hyvinkään agitreenit alkoi aivan samanlaisissa tunnelmissa kuin mihin ne päättyivät viime vuonna!
Eilisissä harkoissa oli paikalla vain vinttikoirat ja me. Kuvittelin pienessä päässäni, että nythän sitten onkin hyvin treeniaikaa ja päästään oikein kunnolla harjoittelemaan. Rata oli taas ihan mielettömän pitkä, 23 estettä! Mielestäni nämä ovat aivan liian pitkiä ratoja, lyhyempikin rata riittäisi ja sitä harjoiteltaisiin sitten kunnolla, koska oikeastaan kaikki ollaan vielä aika aloittelijoita. No mutta ei siinä mitään, en vain tiedä miten oikein kauniisti osaisin sanaisen arkkuni avata siitä asiasta minkälaiset fiilikset treeneissä oli ja sen jälkeen!

Ensinnäkin Alma oli taas aivan hönö, ei kiinnostanut mikään agility, vaan ihan muut asiat. Ajatteli varmaan, että hypi sä vaan ihan ite niitä esteitäs, niin mä tutkin täällä näitä paikkoja. No tulihan se aina heti takaisin tutkimusretkeltään ja hyppäsi pari aitaa ja lähti taas omia menojaan. Tämmöstä oli muutaman kerran, ei päästy edes puoleen väliin rataa ja sitten kuului, että Alma saa mennä jäähylle?!?!?! Katoin kouluttajaa ja ajattelin, että parempi varmaan sitten niin ja annetaan toisten harjoitella ja rauhoitutaan me jäähypenkillä ja odotetaan seuraavaa vuoroamme. Almalla on juoksutkin alkamassa ihan lähiaikoina, joten sekin kyllä vaikuttaa tähän keskittymiseen.

Mutta eipä se toiselta vinttikoiraltakaan yhtään sen paremmin sujunut, samanlaista peliä piti kuin Alma. Mutta eipä joutunut jäähylle, vaan sai yrittää suorittaa rataa loppuun asti monen monituista kertaa. (itsekseni tässä vaiheessa ajattelin, että jäähylle vaan sekin). Sitten kaiken kukkuraksi se vinttikoira kusas keskelle rataa!!!! Mutta eipä se niiden tahtia haitannut, naurua vaan piisas ja jatkoivat rataa eteenpäin (siivouksen jälkeen). Tässä vaiheessa jo hieman sappeni kiehui!! Sama kohtelu kaikille!!!!!

No sitten kun tuli taas meidän vuoro niin tietty ne kusen hajut siellä eniten kiinnosti! Eipä saatu taaskaan sitten olla radalla kuin pari minuuttia, kun käskettiin taas jäähypenkille!!!!!!! Ihmettelin että miksi, eikös juuri sen takia käydä harkoissa, että yritetään oppia jotain? Ei saatu edes oikein kunnolla yrittää! NYT olin jo niin kiukkuinen tästä asiasta, että pakkasin kimpsut ja kampsut kassiin ja lähdettiin litoon!!! Että otti päähän!! En todellakaan ole maksanut tästä kurssista 15 eur/tunti ja vielä matkat Hml:sta Hyvinkäälle ja takaisin sen takia, että saadaan istua koko tunti jäähypenkillä!!!!!! Nimittäin juurihan edellisellä kerralla kävi samalla lailla, että saatiin harkka-aikaa vain n. 5 min! Silloin tosin ei oltu jäähyllä, mutta vain aika loppui kesken, kun oltiin viimeisenä. Silloin jo sappeni kiehui tästä asiasta!
Ollaanko jotenkin ylimääräisiä tällä kurssilla, tulee vain mieleen???

Nyt mietin kyllä tarkkaan viitsinkö enää ens viikolla mennä. Olen maksanut tämän kurssin tammikuun loppuun, joten kolme kertaa olisi vielä jäljellä. (taitaa kyllä jäädä omaksi tappioksi, luulen).
Onneksi alkaa ens viikolla oman seuran kurssi, joka on ihan toista! Sinne menee aina mielellään!

Tulikohan tarpeeksi selvästi ilmaistua mielipiteensä :)
Elämä on!

11 kommenttia:

Heli kirjoitti...

No perin kummmallista touhua, täytyy sanoa. Kuka sulle vetää niitä treenejä?

Aila kirjoitti...

Mimmi, eikös se oo teillekin vetäny?

Heli kirjoitti...

Joo Mimmi on meillekin vetänyt ja kyllä meillä on paremmin pysynyt tunnit kasassa. Eikä meillä ole noin pitkiä ratoja koskaan ollut ja ollaan päästy aika tasapuolisesti treenaamaan kaikki. Mutta aika pöyristyttävää tuo teidän kohtelu. Ylipäätänsä kun ne tunnit on maksullisia palveluja, ei mitään vapaaehtoiskouluttajapohjaisia, niin kyllä niiltä odottaa saavansa rahalle jotain vastinetta.

raija ja pojat kirjoitti...

No on todellakin outoa touhua. Mielestäni teit kyllä ihan oikein lähtiessäsi pois sieltä. Minä antaisin kyllä seuralle palautetta tuosta kohtelusta, koska tosiaan on maksullista palvelua kuten Helikin tuossa jo mainitsi. Palautetta kehiin vaikka et sinne enää menisikään !

Aila kirjoitti...

Todellakin on tuntunut koko ajan siltä, että rahat menee aivan hukkaan! Jos tätä menoa jatkuisi, niin oltaisiin vielä ens joulunakin samassa pisteessä eli olisi vain jäähypenkki tullut tutuksi!
Pitäisi todellakin antaa palautetta!

Noora ja Nala kirjoitti...

Aivan uskomatonta touhua! Annat sille kyllä kunnon palautteen ja koita nyt ihmeessä vaikka vaatia loppukurssista rahat takaisin. Tuskin suostuvat, mutta saavat ainakin ajattelemisenaihetta.. Niin ja mielellään anna palautetta jollekin muulle kuin tolle ohjaajalle, onko sillä paikalla joku muu omistaja? No, mutta hyvä tietää ettei ainakaan ko. ohjaajan tunneista kannata maksaa. Mä kun oon päättäny, että jos Nalalla on lonkka- ja kyynärkuvat ok niin me mennään kans ens syksynä agilitykurssille, tosin ihan koiran iloksi, kun on sellainen kenguru :D Empä sitten ainakaan tuonne suuntaa vaan mieluummin tänne: http://www.koirapalvelut.com/index.php jossa käydään tokossakin.

Tanja kirjoitti...

Joissain tapauksissa (tääl meitin lähellä yksi tämmöinen seura) pieniä koiria syrjitään ja maksi koirat saavat kaiken treeniajan ja tämän seuran toiminnassa se tulee erityisen hyvin ilmi...näin ole kuullut ja moni on vaihtankin tästä seurasta meidän seuraan...
Että jos sitä esiintyy muuallakin...mene ja tiedä,mutta ilman muuta palautetta seuralle!!!

Unknown kirjoitti...

TODELLA TÖRKEETÄ käytöstä "kouluttajalta". Siis lieneekö lainkaan koulututtaja? Laitat nyt kyllä sinne kunnon palautteen oikeaan osoitteeseen ja todellakin pyydät rahat takaisin. Olet liian kiltti ja liian kauan kestänyt syrjimistä!!

Aila kirjoitti...

Tää kouluttaja on kyllä ihan mukava, enkä muuten ole käytöksessä huomannut meitä kohtaan mitään erityistä. Mutta en tiedä mistä johtuu tuo ihmeellinen käytös, että me ei kuitenkaan saada treenata niinkuin toiset. Liekö syy siinä, että nämä kaksi pienten vinttikoirien (siis tosi pieniä koiria, painavat n. 3-4 kg) omistajat ovat miehiä:)

Aila kirjoitti...

Kiva kun olette ottaneet kantaa ja olette samaa mieltä kanssani, että näin ei voi käyttäytyä. En ole ainakaan ennen kuullut, että "jäähypenkille" laitetaan heti, jos koira haistelee välillä muualla. Tosin en puolustele yhtään Almaa, olihan se aika vilperi:)

Unknown kirjoitti...

Pistät nyt vaan sen palautteen meneen on kouluttaja kuinka kiva tahansa, mut ei tuollain saa kohdella oli sit miehiä tai naisia omistajina ja painoi koirat kuinka paljon tai vähän tahansa!!!