sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Tokoa ja agilityä

Tuskainen viikko takana meikäläisellä. Moneen yöhön en nukkunut, kun jalassa oli niin armoton hermosärky 24 h/3, ettei voinut olla mitenkään päin. Siis kertakaikkisen kamalaa!! Kävin heti maanantai-aamuna lääkärissä ja se tilasi ajan OMT:lle. Omt totesi, että lannerangan nikamat ovat niin jumissa, että hermot ei pääse liikkumaan ja se kipu säteilee juuri jalkaan. Pari kertaa kävin hoidossa ja onneksi on melkein kokonaan parantunut. Onneksi täten päästiin loppuviikosta myös sitten tokoon ja agilityynkin, muuten ei olisi tullut mieleenkään. Lenkitkin jäivät meikäläiseltä väliin, mutta onneksi tuo ukko oli kotosalla koko viikon ja lenkitti Almaa:)

Torstaina meillä olikin tosi hauskat tokotreenit. Tehtiin rallitokoa. Sehän onkin tosi mukavaa ja erilaista hauskaa kuin "tavallinen" toko. Päätettiinkin, että tehdään tätä rallitokoa aina silloin tällöin harkoissa. Sitten treenattiin ruutua, nopeita menoja liikkeestä maahan ja liikkeestä seiso. Lopuksi oli vielä iloinen luoksetulo.

Perjantain agitreeneihinkin olen taas tosi tyytyväinen. Meitä olikin paikalla vain kaksi koirakkoa, joten kerittiin treenaamaan oikein kunnolla. Tehtiin aika pitkä rata, jonka Alma suoritti kyllä tosi mallikkaasti taas. Vauhtia riitti kuin pienessä kylässä, eikä lähtenyt kertaakaan haahuilemaan muualle, vaan suoritti radan loppuun:) Rata oli suurinpiirtein tällainen: hyppy (takaakierto), kepit, hyppy, hyppy, hyppy, muuri, putki, pussi, hyppy, rengas. Ja vielä tehtiin rata toisinpäin. Sitten treenattiin yksittäisesti keinua. Se on kyllä niin pelottava kapistus. Kun ei uskalla niin ei uskalla:) Tea ohjasi hihnalla ja minä houkuttelin, mutta ei, kauhea vapina vaan oli päällä. Tea nosti Alman keskelle keinua ja siitä sitten laitettiin tulemaan alas, no se onnistui vihdosta viimein, mutta kiipeämään ei suostunut.

Vielä otettiin lopuksi kepit. Ne kyllä sujuu tosi hienosti ja Tea kehuikin, että ihan kympin arvoinen suoritus Almalta. Kepit sujuu niin hyvin molemmilta puolin ja sisääntulo keppeihin osuu aina ihan nappiin. Jossain sentään siis jotain edistymistä:)

Lauantain agitreenit Hyvinkäällä jäivätkin sitten kovan pakkasen takia väliin. Meillä piti olla tällä kertaa harkat RimA:n hallissa Riihimäellä eikä se ole lämmitetty halli. Pakkasrajaksi oli laitettu -12, mutta enemmänhän sitä oli, joten harkkoja ei pidetty.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Ai niin minkälaisia ne Rally-Tokon laput oli? Siis oliko ne pelkkää paperia vai johonkin levyyn kirjoitettu? Olen sellaisia itselle tekemäs.

Aila kirjoitti...

Ei meillä ollut mitään lappuja? Suullisesti Anne kertoi miten mennään ja mitä tehdään:)