lauantai 9. tammikuuta 2010

Uudet tuulet puhaltaa Hyvinkäällä

Paistaa se aurinko joskus risukasaankin:)
Tänään nimittäin aloitettiin sitten aivan uudessa agiryhmässä Hyvinkäällä. Käydään Erja Niutasen ryhmässä, joka vetää kursseja omalla toiminimellään Hyvinkään Koiraurheilukeskuksessa. Erja on tuttu kouluttaja jo kesän ajalta, jolloin käytiin hänen vetämällään toko-kurssilla, joten tiesin hänen taitonsa kouluttaa. Laitoin hänelle eilen sähköpostia ja kyselin mahdollista paikkaa, kun kuulin näistä hänen vetämistä kursseista. Olinkin aivan yllättynyt, kun meillä kävikin näin hyvä tuuri, että hänellä sattui olemaan juuri sopiva paikka meille ja päästiin heti aloittamaan.
Ryhmässä on vain pieniä koiria: musta käppänä (Santtu), russeli, cairni ja mittelspitz sekä nyt myös Alma. Kaikki ovat aloittaneet viime syyskuussa agilitaamisen, joten ollaan myös senkin puolesta hyvä ryhmä.

Edettiin rataa kukin vuorollaan aina pienissä pätkissä Erjan ohjauksessa, joten ei tarvinnut edes kauaa odottaa vuoroaan. Harjoiteltiin näissä pätkissä erilaisia ohjauksia mm. takaakiertoja ja valssausta. Ja sillä välin, kun toiset treenasivat ohjauksessa, sai itse omavalintaisesti harjoitella taaempana hallissa muita esteitä. Tämä on mielestäni tosi hyvin Erjalta järjestetty, täten ei tarvitse ollenkaan istua penkillä odottamassa vuoroaan, vaan voi koko ajan jotain treenata.

Almakin oli tänään kuin enkeli ja teki tosi mallikkaasti kaikki. Eipä paljon haistellut muualla saatikka karkaillut:) Pysyi hallussa koko ajan ja totteli tosi reippaasti:) Luulenpa, että tämä johtui juuri siitä asiasta, että oli koko ajan touhua (eikä vain jäähypenkillä istumista).
Olen kyllä tosi tyytyväinen tähän Erjan vetämään kurssiin. Onneksi tämä kurssi kestää huhtikuun loppuun, joten tällä menolla luulen meidänkin kehittyvän edes himpun verran:) (toivottavasti ainakin)

Nyt meillä on siis koko kevään kestäviä treenauksia seuraavasti: torstaisin tokoa, perjantaisin agilityä Turengissa ja lauantaisin agilityä Hyvinkäällä.
Aika lailla vain treenit on sattuneet perätysten viikonloppua kohti, mutta alkuviikko jääkin sitten huilaamiseen:)

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyvä juttu :) Erjan taitoja en agilitykouluttajanakaan epäile yhtään :)

Aila kirjoitti...

Kyllä todella hyvä kouluttaja, niinkuin jo kesällä totesimme:) Että mä nautin tästä tunnista:)

raija ja pojat kirjoitti...

Näinhän ne asiat järjestyy kun niiden on tarkoitus mennä. Upeeta, kuinka te jaksatte harrastaa !

Unknown kirjoitti...

Kiva kuulla hyviä uutisia! Tästä se uusi vuosi ja uudet kujeet sit lähtee...