maanantai 1. kesäkuuta 2009

Ajanvarauksia

Tänään sitten vihdosta viimein sain tilattua ajan koirahierojalle, jota lääkäri tässä taannoin suositteli. Tilasin ajan Anne Vaskiolta Hoito Tassusta ja sainkin heti ajan jo tämän viikon torstaiksi. Anne on myös Jankk:n kouluttajia ja olemme olleetkin viime syksynä yhdellä Annen vetämällä toko-kurssilla. Saas nähdä mitä Alma tykkää hieronnasta:) Pitää muistaa ottaa mukaan potilaskertomus sekä myös kuvat, jotka otettiin lannerangasta. Anne pääsee näin helpommin selville siitä nikamavaivasta sekä osaa myös paremmin käsitellä tätä kohtaa.

Eilen tuli myös tekstiviesti Vethausista, että on vuosi kulunut rokotuksesta ja pitäisi uusi aika tilata. Tilasin sen myös heti tänään netistä ja sain ajan ensi maanantaille. Joten nämä asiat on kunnossa.

Ja huomenna aloitetaan sitten tottis-kurssi:)

Nyt kun koululaisten kesälomat ovat alkaneet, niin jopa heti polkaisi yksi pojista meille lomailemaan, nimittäin Jaakko. Ja illalla tuli sitten myös Juuso ja ovat nyt ainakin pari yötä täällä ens alkuun. Onhan se Almalle tosi mukavaa, kun on taas seuraa enemmän ja pojat jaksaa sen kanssa vehdata:) Nyt kun on ollut tosi lämmintä, niin Alma ei paljon sisällä viihdy. Nauttii olostaan auringossa, vaikka luulis, että olis liiankin hiki:)

Jaakko: anna pusu........

Pusu

Kivaa on!


Uus nimpparilelu vierailta...

Miten täältä pääsee pois...

Kuuluuks tää näin?

Ei kommentteja: