tiistai 9. kesäkuuta 2009

Tottista

Tänään oltiin taas tottis-kurssilla. Juuso ja Jouni olivat myös mukana ja Juuso halus ottaa kuvia:) Meitä oli taaskin vain kaksi koirakkoa mukana, tosin eri koira kuin viime kerralla. En tiedä missä ne ihmiset ovat, jotka ovat ilmoittautuneet kurssille? Toisaalta hyvä, kun on vähän, niin saa parempaa opetusta:)

Nyt oli mukana Englannin lammaskoira Vesku. Voi että se oli ISO, ihan kuin nallekarhu:) Kyllä oli hieman kokoeroa koirissa:) Vesku on kuulemma käynyt näyttelyissä ja on Suomen sekä Eestin muotovalio, hienoa:)

Ensin Pia kokeili luoksepäästävyyttä niin, että koira ei saa hyppiä häntä vasten. Ensi yrittämällä Almahan tietysti yritti nousta Piaa vastaan, mutta Pia kääntyi heti poispäin. Seuraava kerta meni jo hieman paremmin ja Alma vain meni vastaan, mutta ei hyppinyt. Tällöinkin Pia kääntyi poispäin. Tarkoitus oli, että koira istuu vain paikallaan ja antaa silittää, eikä liiku mihinkään. Kolmannella kerralla se onnistuikin Almalta, ihme ja hyvä!

Sitten harjoiteltiin taas luoksetuloa ja se onnistuikin tänään tosi hyvin. Muutenkin tänään oli parempi päivä ja suoritukset onnistuivat paremmin kuin viimeksi. Välillä vain oli Almalla huoli, että mihinkäs ne pojat menee:) Pojat olivat kyllä suurimman osan aikaa metsässä näkymättömissä, mutta heti kun vain vilahtivat näkyviin, niin Alma katseli haikeena perään. Mutta onneksi ei mitenkään ruvennut kuitenkaan riehumaan, vaan sain heti kontaktin toimimaan, joten ei se kuitenkaan haitannut. Lopuksi kokeiltiin vielä agi-estettä ja sehän kyllä Almalta sujui hyvin, koska on kotona niin paljon hyppinyt renkaan läpi. Ei tuottanut minkäänlaista tuskaa:)

Vesku



Kontaktit kohdallaan:)


Ensimmäinen palkinto - heh:)

Ei kommentteja: