torstai 11. kesäkuuta 2009

Koirahierojalla

Tänään oltiin toisen kerran koirahierojalla. Ensin "hierojatäti" Anne leikitteli Alman kanssa lattialla, jotta saa sen kunnolla taas tutustumaan itseensä. Sitten kesken leikin Alman maatessa lattialla Anne veti sen itseensä päin ja sehän päästikin kovan murinan. Annehan ei siitä ollut moksiskaan, vaikka minä kyllä pelästyin, että nytkö se alkaa? Mutta ilmeisestikin Alma vaan säikähti, että mitä tapahtuu, koska oli kyllä sitten nolon näkönen ja meni sitten kiltisti kyljelleen:) Se nukkuikin sitten tyynen rauhallisesti koko sen tunnin ajan, kun Anne hieroi. Anne kehuikin, että onpa reipas tai oikeestaan superlötkö likka. Nimittäin Alma oli niin rentona kuin vain koira voi rentona olla ja nautiskella ja tällöinhän sitä on helppo hieroa:)
Hieronnan jälkeen sai kyllä Anne tosi paljon märkiä kiitoksia:)

Almalla on kyllä hyvässä kunnossa lihakset, ei ole mitään kireyttä. Ja senpä tähden Anne hieroikin vain kevyesti läpi koko koiran. Nyt sitten mennäänkin seuraavan kerran vasta joskus syksyllä uudelleen. Annen mielestä pari kertaa vuodessa on hyvä juttu käydä hierotuttamassa, jos mitään ei sen enempää kireyttä tms. ilmene. Jos tulee jotain, niin sitten useammin.
Anne antoi myös hyviä vinkkejä, miten voi seurata koirasta, jos epäilee jotain lihasvikoja.

Kaikesta tästä olen kyllä sitä mieltä, että kyllä koiraa kannattaa hierojalla käyttää. Niin paljon Alma tästä nautti , ja käydäänhän sitä itsekin, miksei sitten koirat:)

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Samaa mieltä, että hierojalla käynti kyllä kannattaa, eikä ole mitään turhuutta. Mulla tekisi itselläkin mieli opiskella koirahierontaa, en vain ole vielä löytänyt sopivaa kurssia.

Aila kirjoitti...

Siinä riittäisikin varmasti työsarkaa.