sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

"Bobbyn baarissa"

Eilen aamulla oltiin Bobbyn ja Maijan (Bobbyn äiti) kanssa lenkillä, enkä ole ennen nähnyt Bobbyn niin murisevan ja rähjäävän kuin nyt, kun vastaan tuli Santeri-koira. Bobby on sellainen "peräkammarin poika", kuten Maija sitä nimittää, eikä yleensä rähjäile eikä välitä muista (paitsi silloin on tyttöjen perään kovastikin, kun on juoksut) :D Mutta nyt oli Bobby kovana ja ilmeisestikin viestitti Santerille, että Alma on hänen tyttöystävänsä. Alma kun meni tekemään tuttavuutta Santerin kanssa, niin Bobby kyllä antoi kuulla mitä mieltä hän on siitä:) Kyllä Bobbykin siis osaa, jos vaan tarvetta on:)

Lenkiltä tullessa Maija keitti kahvit ja Alma pääsi "Bobbyn baariin" (siis terassille) juomaan vettä. Bobbylle ei ollut aamulla kelvannut ruoka ja kuppi oli edelleen siinä näkyvillä, niin Almallehan kelpas hyvinkin myös Bobbyn ruoka. Hyvällä ruokahalulla söikin kupin tyhjäksi (ei ollut sillekään kotona kelvannut aamulla ruoka). Mahtoikin olla maistuvaa - tattaripuuroa, kermaviiliä, vihanneksia, nam.. Sitten nappasi jälkiruuaksi vielä sonnin sutin ja rupesi sitä rouskuttamaan. Kyllä kylässä on ruoka hyvää:-D Sisällä levitti myös kaikki Bobbyn nallet ja lelut lattialle, pitihän sitä tarkistaa, millaisia leluja Bobbylla on:)

Aikaisemminkin, kun on poikettu moikkaamaan ohikulkiessa Bobbya, on Alma "varastanut" pihalta siankorvan, jonka Bobby oli piilottanut pensaaseen. Hyvällä omallatunnolla senkin rouskutteli ja kävi "baarissa" juomassa vettä päälle. Bobby ei ollut moksiskaan, katseli vaan sivusta:)

Joten kyllä Bobbyn baarissa on hyvät eväät ja siellä kannattaa poiketa useemminkin Alman mielestä:)

Ei kommentteja: