tiistai 7. heinäkuuta 2009

Onnistuneet tottistreenit

Tänään oltiin taas tokoilemassa. Meitä oli paikalla kaikki me kolme, jotka olemme aloittaneetkin Alma, Vesku ja Kosti. Olen kyllä tosi tyytyväinen tämänpäiväisiin treeneihin. Kaikki sujui kyllä niin mallikkaasti, ettei paremmin voisi odottaa:)

Ensin Pia teki oman koiransa kanssa kahdeksikkoa meidän ohitse ja koirien piti pitää kontakti, eikä huomata häiriökoiraa ollenkaan. Alma ei edes huomannut, että siitä käveli koira ohitse, nakki oli parempaa:) Sitten laitettiin kolme kolmiota kaikkien eteen n. 2m välein ja siitä piti tehdä kahdeksikkoa siten, että kaikki koirat tekee sen yhtäaikaa vierekkäin ja seuraavat vain ohjaajaansa. Puolessa välissä piti välillä istua ja takaisin tullessa mennä maahan ja siinä piti olla vähän aikaa. Toistettiin sama ja sitten vielä juostiin sama reitti. Alma teki tämän kaiken niin loistavasti, että olin todella ylpeä:) Koko ajan seurasi ja oli katse minussa (lue nakissa), eikä vilkuillutkaan toisia koiria. Sitten oli vielä luoksetuloa ja luoksepäästävyyttä ja nekin sujuivat tosi hyvin.

Myös Vesku ja Kosti olivat todella hyviä tänään ja tuumasimmekin yhteisesti, että kyllä kehitystä on tapahtunut kaikissa:) Myös sen huomasi, että kun ilmakaan ei ollut niin tuskastuttavan kuuma, niin koirat olivat paljon aktiivisempia.

Tänään olen tosi ylpeä koirastani!

Ei kommentteja: