torstai 2. heinäkuuta 2009

Huh hellettä kyllä nyt on lämmintä riittänyt. Vaikka kuinka kuumaa on, niin Alma viihtyy silti pihalla kaiket päivät, hakee vaan välillä varjopaikkaa, mutta sisälle ei tule.

Poikia on ollut lomailemassa Alman luona ja niiden kanssa jaksaa kyllä juosta vaikka kuinka kuumaa on. Kyllä oli likka eilen sitten väsynyt ja nukkui koko päivän, kun ketään pojista ei ollut käymässä. Pari viikkoo kun on mennyt niin, että aina on joku/jotkut pojista olleet täällä pari yötä vuoronperään. Siinä on todella Almalla ollut tohinaa:)

Tiistaina mietin mentäisiinkö tottikseen ollenkaan, kun oli niin kuuma, mutta lähdettiin sitten kuitenkin. Oltiinkin sitten ainoat paikallaolijat, muut olivat jääneet suosiolla pois. Siellä sattuikin olemaan maalaus-/siivoustalkoot samaan aikaan:) Harjoiteltiin muutaman kerran sitten vaan Pian ohjauksessa puomia eikä muuta. Jäinkin sitten talkoisiin siivoamaan toimistoa samalla kun siellä kerran olin. Tulipahan taas jotain tehtyä kerhon eteen:)

Tuiskukin (musta käppänä) poikkesi yhtenä iltana taas juoksemaan meidän pihalle. Vauhtia riitti kyllä Almalla, mutta Tuisku on paljon rauhallisempi ja katseli taas ensin vain Alman menoa:) En tiedä johtuneeko osittain siitäkin, että on toisen reviirillä, mutta kyllä Alma paljon vilkkaampi ja touhukkaampi on:) Tuiskulle on sitten muuten tulossa "sisar", ottavat mustan pennun ja saavat sen n. kuukauden päästä. Muutaman kuukauden päästä on sitten enemmänkin käppänöitä juoksentelemassa:)

Melkein jokainen "kylän" koira poikkeaa ohikulkiessaan moikkaamassa aidan vieressä Almaa (meillä kun menee kävelytie ihan aidan vieressä). Alma kun on kaiket päivät pihalla ja päivystää aidan vieressä ohikulkijat:) Siinä sitä sitten haistellaan ja pusutellaan ja mennään aidan vierustaa ees taas, toinen toisella ja toinen toisella puolen aitaa:) Isännät/emännät sanovat, etteivät ohitse pääse ilman, että täytyy käydä katsomassa näkyykö Almaa:)



Lenkilläkin ollaan käyty yhdessä Bobbyn ja Lillin kanssa. Lilli on niin pikkunen (pitkäkarvainen Chihuahua 12v.) ja kulkee niin nätisti ilman remmiä koko lenkkimatkan - ihailtavaa!

Lilli


Bobby


Santeri ja Lilli


Jaakko, Lilli ja mustasukkainen Alma:)


Juuso ja Alma

Ei kommentteja: