maanantai 6. heinäkuuta 2009

Mummulla kyläilemässä

Tänään oltiin koko päivä mummulla Pekolassa. Kuinka ollakaan sinne tulivat myös Jouni ja Jaakko koiriensa Nakin ja Tepon kanssa. Koirat ovat kerran aikaisemmin nähneet viime kesänä, kun Alma oli ihan pieni. Ihan pienen hetken silloinkin vain haistelivat toisiaan, joten eivät ole kunnolla tutustuneet vielä toisiinsa. Niinpä annettiinkin niiden ensin remmissä tutustua toisiinsa ja haistella, mutta hetihän sen huomasi, että ei mitään ongelmia ole:)

Niinpä päästettiin koirat irti ja heti alkoi kova painiminen ja takaa-ajo. Mummulla on iso aidattu piha, joten vapaasti saivat juosta ja olla. Alma keikisteli ja oli kuin mikäkin väkkärä "poikien" edessä ja sitten lähti hirmuseen juoksuun, mutta eihän nämä pojat sitä kiinni saaneet. Vauhtia kyllä riitti aina hetken aikaa, mutta sitten piti poikien levätä. Tepon varsinkin, se kun ei ole siitä hoikemmasta päästä:-D Almalla kyllä olis virtaa riittänyt ja selvästi härnäsi näitä kahta:)

Hormoonit vaan hyrräs jätkillä välillä, oli näky kyllä sellanen, että huh:) Mutta sellastahan se on, kun harvoin saa tyttöjen kanssa temmeltää:-D

Nyt on itse Alma-neitikin niin väsynyt, että ei muuta kuin nukkuu vaan:)

Musta on Nakki ja ruskea on Teppo


Sulassa sovussa samalla juomakipolla


Teppo, Alma ja Jaakko


Teppo on hieman pulskanpuoleinen:)




1 kommentti:

Marjaana kirjoitti...

Teppo on kyllä laihtunu siitä mitä se oli vielä talvella :P