torstai 16. heinäkuuta 2009

Tikun luona riehumassa

Tänään lähdettiin aamupäivällä Alman ja Juuson kanssa Keltomäkeen kyläilemään Tikun luo. Tiku on musta villakoira 2,5 v. ja asustaa Soilen ja Heikin luona sekä perheeseen kuuluu myös Oskari kohta 4 v. ja Viljami, jolla on tänään 2v. syntymäpäivä. Koirat eivät olleet ennen nähneet, mutta hyvin tulivat juttuun heti. Hieman jännitti miten Alma suhtautuu poikiin, se kun aina haukkuu pienille, mutta eipä ollut mitään ongelmaa. Ei ensin varmaan edes huomannut niitä, kun Tiku vaan kiinnosti. Mutta hyvin suhtautui heihin ja pojat saivat ihan rauhassa juosta ja silittää, eikä haukkunut yhtään. Ihan hyvä vaan, että on pieniäkin välillä mukana leikkimässä, niin tottuisi paremmin heihin. Sovittiinkin, että nähdään useemmin, niin saavat koirat ja lapset temmeltää keskenään.

Vauhtia kyllä riitti koirilla, molemmat kun ovat yhtä kovia menemään. Tikua kovasti kiinnosti Alman takamus, mutta Alma kyllä piti siitä huolen, että sinne ei ole asiaa:)
Oli kyllä mukava kyläreissu, kiitos vielä Soilelle ja Heikille ja etenkin ihanille Oskarille ja Viljamille! He ovat niin reippaita poikia:)

Kuvat eivät kyllä ole sitä maailman parasta laatua, mutta jotain kuitenkin.....Ei nimittäin pysynyt kameran kanssa perässä, kun vauhti oli niin hurjaa (ja vanha kamerakin vielä kaiken lisäksi)














Ei kommentteja: